Son eklenen

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman Başlayacak?

Kısa sürede adını güçlü bir şekilde duyurmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz oyuncuları, ekrana kilitleyen sahneleri ve benzersiz senaryosuyla da dikkat çekiyor. Güçlü isim kadrosu ile bu sezonda yerini alacak olan dizide gerçekten oldukça başarılı isimler, karakterlere can veriyor. Peki, 6.sezonu merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncuları
Dizi; Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Görkem Sevindik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Kenan Çoban, Sinan Demirer, Okan Turan, Turgay Tanülkü gibi nice güçlü isimlerden oluşan dev kadrosuyla 8 Eylül 2015’te başlamıştı. Kurtlar Vadisi dizisinin birçok oyuncusunu da içinde barındırdığı için her sezon ATV ekranlarının nefessiz bir şekilde izlenen tek dizisi olmayı başardı.

İzleyenlerin ekrana kilitlenmesindeki en büyük başarı ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz oyuncularınındır. Deniz Çakır senaryo gereği Meryem karakteri öldüğü için diziden çıktı. Yeni sezonda dizide sürekli adı geçen fakat bir türlü gözükmeyen Dahlan karakterini kimin canlandıracağı izleyici tarafından merak ediliyor.

Dizinin Dikkat Çeken Noktaları
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları daha önceden birçok dizi içinde yer almalarından dolayı gerçekten işlerini benimseyen ve muhteşem ötesi durumların oluşmasını sağlayan insanlardan oluşmaktadır. Binlerce kişinin aynı anda ekranlarda kilitlenmesini sağlayan dizi yayın tarihinden bu yana en çok tercih edilen dizilerden biri olmuştur. 2015 yılında başlamış olan dizi, bu yıl 6.sezonu için hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman Başlayacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak diyenler için Oktay Kaynarca önemli bir açıklamada bulundu. Her sezon Salı günleri yayınlanmasına devam eden dizi geçtiğimiz yılda 5.sezon bölümlerine 24 Eylül Salı günü start vermişti. Milyonları aynı anda hem duygulandıran, hem heyecanlandıran dizinin yeni bölümlerinin Eylül’de başlaması bekleniyor. Ancak 166.bölüm fragmanının hala yayımlanmaması hayranlarını merak içinde bıraktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Kanalda Oynuyor?

Dizinin yeni sezonda ATV ekranlarında her hafta kesintisiz olarak ara vermeden yerini alacağını söyleyebiliriz. Eşkıya dünyaya hükümdar hangi kanalda olduğunu ilerleyen zamanlarda yine unuttuysanız, ATV’nin web sitesinden bakarak da gününü kaçırmadan izlemeye devam edebilirsiniz…

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu