Son eklenen

Genç Yasta Hayatını Kaybeden Ünlüler

Genç Yaşta Hayatını Kaybeden Dizi Oyuncuları ve Şarkıcılar

Barış Akarsu

Tam da hayallerini gerçekleştirmeye yakınlaştığı zamanda bir trafik kazasının kurbanı olan Barış Akarsu henüz 28 yaşındaydı. Bu nedenle genç yaşta ölen sanatçılardan biri olarak bilinmektedir.

Yılmaz Zafer

Perihan Savaş’ın eşi Yılmaz Zafer geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Başarılı dizi oyuncularından biri olan aktör 39 yaşında vefat etti.

Ajlan Büyükburç

Ajlan Büyükburç 29 yaşında, Muğla’nın Fethiye ilçesinde trafik kazası sonucu paramparça olan otomobilde yaşamını yitirdi. Sanatçı, Türk Hafif Müziğinin ünlü sesi Erol Büyükburç'un kızıdır ve en büyük fobisinin trafik olduğu öğrenilmiştir.
Kazım Koyuncu

32 yaşında hayata veda eden rock müzik yıldızı, Karadeniz’in asi çocuğu olarak tanınmaktaydı. Kazım Koyuncu’nun ölüm nedeni ise kanser hastalığıydı…

Kerim Tekin

Henüz 23 yaşındayken trafik kazasında ölen Kerim Tekin Kar Beyazdır ölüm şarkısıyla hafızalarda yer edinmişti. Çıkış parçası olan bu eseri, o dönemlerde büyük yankı uyandırmıştı.

Gürdal Tosun

Dizi oyuncuları kadar sevilen Bir Demet Tiyatro’nun ”Tombalak”, olarak tanınan Gürdal Tosun, böbrek yetmezliği sonucu 33 yaşında öldü.

İsmail Hakkı Sunat

Sanatçı, komşusu ile çıkan tartışma sonucu 38 yaşında silahla vurularak öldürüldü. Tartışmanın, İsmail Hakkı Sunat’ın yüksek sesle müzik dinleyen komşusunu ikaz etmesinden kaynaklandığı öğrenildi. Devlet Tiyatro Sanatçısı, geleceğin tiyatro umutlarından biri olarak gösteriliyordu.
Derya Arbaş

ABD’li bir babanın ve eski Türkiye güzeli bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Arbaş, 35 yaşında hayatını kaybetti. Ölümü birçok dizi oyuncuları ve hayranlarını üzdü. Ölüm sebebi ise kalp krizi olarak açıklandı.

Mine Mutlu

Türk dizi oyuncuları ve sinema oyuncularından biri olan Mine Mutlu 42 yaşında hayatını yitirdi.

Defne Joy Foster

Hem dizi oyuncuları, hem de sunuculuk alanında oldukça başarılı olan Foster, 32 yaşında Caddebostan Tanzimat Sokak’ta yer alan evinde ölü bulundu. Babası Amerikan, annesi ise Türk olan Defne Joy Foster’in ölümünden 3 yıl önce yaptığı evliliğinden bir oğlu olmuştu.

Gökhan Semiz

29 yaşına girdikten birkaç gün sonra geçirdiği trafik kazasında ölen Gökhan Semiz, Grup Vitamin’in solistiydi.

Onur Bayraktar

Genç yaşta hayatını kaybeden ünlülerden bir diğeri ise Onur Bayraktar. Henüz 31 yaşında ATV’de yayınlanan Kapalıçarşı’nın oyuncusu olan Bayraktar, hız tutkusunun kurbanı oldu.

4 Yorumlar

  1. Allah rahmet eylesin hepsine.

    YanıtlaSil
  2. Allah rahmet eylesin hepsine. Barış Akarsu ile Defne Joy Foster'ın ölümü hatırlıyorum :(

    YanıtlaSil
  3. ah gökhan :( vitamin'in tüm neşesini de sildi gitti.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu