Son eklenen

2020 YILININ EN GÜNCEL GÜNEY KORE DİZİLERİ

Güney Kore özellikle son yıllarda her ülkeden insanlara ulaşan, geniş izleyici kitlesine sahip olmuş ve bununla turizmini de geniş ölçekte artmış bir ülkedir. 2020 yılının en yeni ve en güncel dizilerini inceleyelim.

1) Dinner Mate;

2020 yılında, MBC TV kanalında yayınlanan romantik komedi dizisi, 32 bölümden oluşur. Dizi final yapmış, bütün bölümleri sitelerde yüklüdür. Dizinin ana konusu aldatılan kadın ile terk edilen adamın bir daha kimseye güvenememesi ve sürekli olarak tesadüfi karşılaşmalarıdır. Bu karşılaşmalar neticesinde yalnız yemek yemeyi sevmeyen ikili yemek arkadaşı olmaya karar verir ve dinner mate diye sohbet grubu kurarlar. Tabi ikisi de bu gidişatın aşka çıkacağından habersiz görüşmeye devam ederler. Bu görüşmeler gerçek kimliklerini öğrendiklerinde bazı sebeplerden dolayı son bulur. İzlerken hem gülecek hem de mutlu olacağınız bir romantizm ile karşı karşıya kalacaksınız.

2) Backstreet Rookie;

2020 yılında SBS kanalında yayınlanmaya başlanan dizi büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. 16 bölümden oluşan bu romantik komedi dizisi tamamlanmıştır. Konusu, bir market müdürü ile tesadüfen yıllar önce iki kez karşılaşmış olan genç kızın başta karşılıksız olarak ona aşık olmasıyla ilgilidir. Kız yine bir tesadüf eseri yıllar sonra marketin önünden geçerken aşık olduğu adamı görür, ardından markette ki eleman aranıyor ilanı için başvurur. Markete geçici eleman olarak alınan ve müdürü kendine aşık etmeye çalışan kızı, müdür sevgilisiyle arasını bozduğu için işten çıkarma kararı alır, fakat satışların onunla birlikte fazlaca artışından dolayı bir türlü bu kararını gerçekleştiremez. İzlerken bolca güleceğiniz romantik komedidir.

3) Psycho But It's Okay (It's Okay to Not Be Okay);

2020 yılında TVN kanalında yayınlanan ve 16 bölüm ile tamamlanmış olan bir romantik drama dizisidir. Dizinin konusu, asosyal yazar ile engelli kardeşine bakarak hayatını geçiren adam arasında geçer. İkisinin ortak geçmişi ile başa çıkmaya çalışmasının yanında, daha birçok engel ile de savaşırlar. Romantik drama olsa da sizi temin ederim çoğu yerde kahkahalarınızı tutamayacaksınız.

4) The Flower of Evil;

2020 yılının melodram dizisi olan the flower of evil, TVN kanalında yayınlanmış olan ve hala devam etmekte olan bir dizidir. Dizinin 10 bölümü tamamlanmış, Çarşamba ve Perşembe günleri de televizyonda hala daha yayınlanmaktadır. Dizinin konusu, karanlık geçmişini saklamak için başka birinin kimliğinde gizlenen adam ile, suç alanında uzman olan eşinin durumun tuhaflığını fark ederek araştırmaya başlamasıdır. Tam bir gerilim dizisi olmakla beraber yeni yayınlanmış olmasına rağmen çok fazla ilgi görmüştür.

5) The Good Detective;

2020 yılında JTBC kanalında yayınlanmaya başlayan suç- polisiye dizisidir. 16 bölümü ile tamamlanmış bir dizidir. Dizinin konusu, Incheon bölgesinde bir takım suçluların suçlarını ustalıkla ört pas etmesidir. İki dedektifin buna bir son vermek için sürdürdüğü mücadelesini izleyeceksiniz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu