Son eklenen

Chainlink (LINK) Nedir


Özellikle Bitcoin’de durgunluğun hüküm sürdüğü günlerde yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken son dönemlerin popüler kripto parası Chainlink nedir sorusu akılları kurcalamaya başlamış durumda. Bizler de sizin için bu soruya kısa ve öz bir şekilde yanıt vereceğiz.

Eylül 2017 tarihinde düzenlenen ICO etkinliğinde büyük başarılara imza atan Chainlink, bu etkinlikten toplamda 32 milyon dolar kazanç elde etmeyi başardı. Bunun ardından da topluluğun desteğini arkasına alan ekip kısa sürede iyi işler çıkardı diyebiliriz. İlk çıktığı günden bu yana yaptığı büyüme, yani ROI olarak da %7.716,74 gibi inanılmaz bir veriye sahip bu kripto para yatırımcısının yüzünü kara çıkartmadı.

Tüm zamanların en yüksek değerine 16 Ağustos 2020 tarihinde ulaşan Chainlink (LINK), o tarihte 19,85 dolardan işlem gördü. Yine Bitcoin’in durgunluk yaşadığı çizelgede bulunan söz konusu günlerde yatırımcısını pişman etmeyen Chainlink (LINK) bu çıkışıyla birlikte en büyük 5. kripto para birimi sırasına yükselmiş durumda. 4.2 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile dikkatleri üzerine çeken bu kripto para birimi için heyecan halen devam ediyor.

Chainlink (LINK) Kısa Sürede Bu Kadar Yükselmeyi Nasıl Başardı
Chainlink’in önemli başarılara imza atan bir kripto para birimi olduğundan yazımızda bahsettik. Ancak insanların aklındaki bir diğer soru ise söz konusu varlığın kısa sürede bu kadar yükselmeyi nasıl başardığı oldu. Aslında bu soruya verilebilecek net bir cevap olmasa da genel olarak iyi bir alternatif olmayı başarmasının bu yükselişte etkili olduğunu söyleyebiliriz. Yani insanlar Bitcoin gibi dev bir varlığın düştüğü ve sessiz kaldığı günlerde kendisini Chainlink (LINK) üzerine atarak birikimlerini korumaya başladılar. Bu durum bir anda çığ gibi büyüyünce de günlük olarak değerin ikiye katlandığını bile görmeyi başardık.

Son 3 aylık süre zarfı içerisinde önemli sıçramalar yaşayan Chainlink artık son günlerde eski performansını ne yazık ki koruyamıyor. Buna rağmen yatırımcıların kendisine olan inancın devam ettiğini söyleyebiliriz. Son günlerde 12 dolar civarından işlem görmeye devam eden LINK, 350 milyon dolaşan arza sahip durumda. Bununla beraber toplamda 1 milyar toplam arz ile sınırlanan popüler kripto paranın gelecekteki durumunu hep birlikte göreceğiz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu