Son eklenen

Valeria Dizi Konusu ve Karakterleri


Valeria, İspanyol yapımı bir Netflix dizisi. Aile, arkadaşlık ve kariyer temaları öne çıkan Valeria, 90’ların Sex and the City dizisini hatırlatıyor. Dizi, yazar olmak isteyen baş kahraman Valeria’nın etrafında dönse de eşi, âşık olduğu adam ve 3 kız arkadaşına ait hikayelere de odaklanılıyor. Valeria dizi konusu ve karakterleri hakkında merak edilen diğer bilgilerden bahsedelim.

Valeria Dizi Konusu Nedir?
Valeria, çocukluğundan beri yazar olmak isteyen genç bir kadındır. Yazdığı kitabın basılması için mücadele eder. Bu sürede, fotoğrafçı eşine maddi destek olmak için güvenlik görevlisi olarak bir işe başlar. Yeni işiyle birlikte hayallerine kavuşma çabası ve yoğun yaşam tarzı onu oldukça yorar. Buna rağmen, yepyeni bir yazı türünü denemek için kolları sıvar. Denemekten vazgeçmeyen ve idealist bir kadın olan Valeria, bu kararı nedeniyle eşiyle bazı polemikler yaşar. Yeni bir roman tarzı denemeye karar vermesi, yalnızca eşiyle çekişme yaşamasına yol açmakla kalmaz, aynı zamanda yakın arkadaşlarıyla olan bağına da zarar vermeye başlar. Valeria geçmişiyle ve bugünüyle savaşmaya devam ederken, başka bir adama âşık olduğunu fark eder.

Valeria Dizi İncelemesi
Valeria dizi konusu baş kahramana odaklansa da, Carmen, Nerea ve Lola’nın yaşamlarındaki iniş ve çıkışlar da anlatılıyor. Bu dört ana karakterin hepsi benzersiz ve zıt özelliklere sahip. Hatta karakterlerin birbirlerini tamamladığını söyleyebiliriz. Valeria, bir zamanlar hayatta ne istediğinden oldukça emindi ve sevdiği adamla evlendi. Ancak bundan yıllar sonra, hayatını farklı bir yönde ilerletmek istediğini fark etti.

Nerea, en sevilen karakterlerden biri olarak öne çıkıyor. Ahlakına sadık kalıyor ve başkalarını incitecek bir davranış sergilemekten kaçınıyor. Ama kendi içinde anlamlı ilişkiler kurma ve kendini kabul etme konusunda çok mücadele ediyor.

Valeria dizi konusu Lola ve Carmen’in yaşamlarını da ele alıyor. Her ikisi de son derece dışa dönükler. Carmen, aşk hayatı söz konusu olduğundan büyük beklentiler içindeyken, Lola ise daha rahat bir şekilde yaşamayı tercih ediyor. Dizide Valeria ve eşinin ilişkisi daha çok anlatılıyor. Ancak arada bir odak nokta Nerea, Lola ve Carmen’in hikayeleri oluyor. Böylece dizinin daha fazla heyecanlı olması sağlanıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu