Son eklenen

Infinix Hot 10 Model Telefon İncelemesi


Infınıx Hot 10 Model telefonda 6. 78 inç İPS LCD ekran bu cihazda yeni cihazlar Android işletim sistemini kullanıyor. cihazda Mediatek Helio g70 model işlemci bulunuyor. Geçici bellek yani RAM bileşeni ise 3-4-6 GB olarak sunuluyor. Infınıx Hot 10 Model telefonda kullanılan batarya 5.200 mili amperlik güçlü bir bataryadır ve kesinlikle 3 gün boyunca sizleri duvar prizlerine mecbur etmeyecek. Bu ayın sonlarına doğru satışa çıkması beklenen Infınıx Hot 10 Model telefon 8.90 milimetre sınırları aşan bir kalınlığa sahip ve 195 gram ağırlıkla geliyor. Telefon çerçevesi plastikten imal edilmiş kırmızı siyah yeşil ve okyanus mavisi renklerle donatılmış olarak geliyor. 16 milyar renk destekleyen LCD dokunmatik ekran 6.78 inç boyuttadır. Bu ekranın çözünürlüğü 722 x 1640 pikseldir bu çözünürlük Çok yüksek bir çözünürlük değil.

Infınıx Hot 10 Model Telefon Teknik Özellikleri
Firma Mediatek Helio g70 model işlemci tercih etmiş. Bunun nedeni fiyatının düşük olmasıdır. 2 çekirdeği 2.0 GHz hıza çıkan bu işlemcinin kalan 6 çekirdeği 1.75 hızlarda seyrediyor. Grafik işlemci olarak infinix modelinde mali g52 model çip kullanıldı hafıza kartı desteği de bulunan Bu cihazda RAM bileşenleri farklı olarak 3, 4 ve 6 GB olarak sıralanıyor. Infınıx Hot 10 Model cihazın arkasında 4 kamera var. Bu kameraların ana kamerası 16 megapiksel genişlik kamerasıdır geriye kalan kameralar ikişer megapiksellik makro ve derinlik kameraları olarak karşımıza çıkıyor. Bu kameralardan çok Yüksek kalitede çekim yeteneği beklemek biraz zorlama olacak. Zaten Firma bu telefonun fiyatını düşürmek için, ve giriş seviyesi telefonlara rekabet eden kitleyi memnun etmek için birçok donanımı düşük tuttu. Ön tarafa 8 megapiksellik bir kamera yerleştiren infinix Bu cihazda 5.200 mili amper batarya ve 10 watt hızlı şarj adaptörü gönderiyor. Kulaklıktan müzik dinlemek isteyenler için üç buçuk milimetre kulaklık bağlantı noktası bu cihazdaki yerini almış. Orta derece hoparlörleri olan cihazın parmak izi sensörü de bulunuyor. Elektronik sensörler olan yakınlık sensörü Pusula jiroskop sensörleri bu makinede yerini almış bulunuyor.

Infınıx Hot 10 Model Telefon Fiyatı
Infınıx Hot 10 fiyatı 100 dolar olarak belirlendi. Bu cihaz Hindistan başta olmak üzere, Kuzey Afrika ülkelerinde ve orta doğu ülkelerinde satışa çıkıyor. Telefonu almak isteyen kitle, genellikle ya ikinci bir telefonu olmasını isteyen kitledir, ya da 100 doları vermekle zorlanmayacak bir kitledir. Çocuklar ve yaşlılar potansiyel müşteriler olacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu