Son eklenen

Web Siteniz İçin Güvenilir Reklam Siteleri

Her ne kadar birçoğumuz reklamlardan hoşlanmıyor olsak da reklamlar olmazsa olmazıdır web sitelerinin. Birçok web site sahibinin de gelirlerinin büyük bir kısmını reklamlar oluşturmaktadır. Emek verdiğiniz ve çok uğraştığınız işlerin karşılığını almak istiyorsunuz ve bunun bir yolu reklamlardan geçiyor. Reklam aldığınız web sitesine ne kadar güvenebilirsiniz? Karşınıza birçok alternatif çıkıyor ancak test edilip denenmiş ve en güvenilir reklam siteleri şöyle:

1) Google Adsense

Google çok fazla servise sahip olduğu gibi reklam servisine de sahiptir. Google Adsense günümüzün en popüler kazanç sağlam servislerinden biridir. Eğer .com uzantılı bir web sitesine sahipseniz Google Adsense Başvuru bağlantısına giderek, adımları takip ederek kaydınızı tamamlayabilir ve sitenize reklam almaya hemen başlayabilirsiniz. Site adresiniz sub domain yani ücretsiz bir adres ise maalesef Google Adsense Başvurusu yapamıyorsunuz. Eğer blogspot.com ile biten bir web siteniz var ise Adsense başvurusu yapmak için yaklaışık 6 ay kadar bir bekleme süreci sizi bekliyor. 6 ay süresini siteniz ile ilgilenerek geliştirerek ekletebiliyorsunuz. Blogger.com da mevcut Kazançlar sekmesine gittiğiniz zaman eğer kazançlar açık ise blogger.com uzantılı siteniz uygunluk kriterini geçmiş demektir.

2) Yllix.com

Diğer bir reklam alma firması ise yllix.com. Yahoo, Adidas, Rolex, Coca Cola gibi birçok büyük firmanın reklam verdiği başarılı bir firma. Üstelik bu firma sadece 8 yılda bu noktaya geldi. Favorilerim arasında olduğu söylebilirim. yllix 'e giderek kaydınızı hemen oluşturabilirsiniz ve herhangi bir ücret ödemezsiniz, blogspot.com uzantılı sitelerinize de  herhangi bir şart olmadan reklam alabiliyorsunuz.

3) PopAds.net

En güvenilir reklam alma web sitelerinden bir diğeri ise; popads.net'tir. Web sitenizi ziyaret eden kullanıcılara harici bir sekmede açılan reklamlar göstermektedir. Bir diğer reklam modeli ise: Kullanıcı web sitenizi ilk ziyaret ettiğinde 10 saniyelik reklam gösterebilirsiniz. Hangi modeli seçeceğiniz site sahibe kalan bir durum. Yine popads da .com veya blogspot.com uzantılı web sitelerine herhangi bir şart olmadan reklam alabilirsiniz.

4) İnfolinks

İnfolinks reklam olgusunda gerçekten başak bir çağ açmış bir reklam servisidir. İnfolinks yazı içerisine reklam alabileceğiniz bir reklam modelidir. Bu sayede SEO uyumlu yazılarda harici bağlantılar da dahili bağlantılar ile birlikte yazı içerisine reklam yerleştirebiliyorsunuz. Görünüm de herhangi bir kirlilik olmamakta yalnızca fare ile üzerine gidildiğinde reklamlar küçük bir pencere ile gösterilir. infolinks incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.

5) Admatic

Türkiye'nin en büyük dijital ortam reklam şirketi ciddi bir geçmişe sahip ve %100 yerli teknoloji kullanıyorlar. Mynet, KızlarSoruyor, Ntv TRT1 gibi büyük yayıncıları olduğu gibi reklam veren firmalar da Mercedes gibi oldukça büyük. Admatic reklamları alabilmek için yüksek hite sahip web sitenizin olması gerekir. Kayıt ol reklam almaya başla gibi bir durum yok mail atıyorsunuz ve web sitenizi incelemeye alıyorlar uygun olduğu durumlar da iletişime geçiyorlar. Admatic ' in incenlenmesinde fayda var.

6) Ligatus

Bu reklam firması ise Almanya merkezli ancak Türkiye'de son dönemlerde ciddi bir kullanıcı portföyü var. Reklam modeli ise tıklama başına kazanç daha çok haber siteleri veya benzeri web siteleri kullanıyor. Ligatus da herhgangi bir güvenlik problemi yaşamadan kayıt olabilirsiniz ancak kayıt için yüksek hit alıyor olmanız gerekiyor. Ligatus adresini de bir göz atmalısınız.

Bu listedeki web siteleri en güvenilir reklam alma web siteleridir bu listenin dışında bir reklam hizmeti alacaksanız eğer alacağınız reklam sitelerin öncelikli olarak gerçek bir geçmişe sahip olduğundan emin olmalıyız çünkü reklamları web sitenize alırken bir takım kod satırını web sitenizin iskelet kısımlarına yerleştiriyoruz dolayısıyla bir güvenlik açığıyla karşılaşmamak adına güvenlik kriteri her zaman en ön planda olmalı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu