Son eklenen

Motorola Razr 5G tanıtıldı

Motorla şirketi söz verdiği gibi merakla beklenen 5G telefon modelini tanıttı. Bu akıllı telefonun boy olarak yarı yarıya kapanma özelliği var, 6.2 inç OLED ekrana sahip katlanabilir dokunmatik güzel bir ekran taşıyan Motorola Razr 5G telefon modelinin menteşesi de güncellenmiş görünüyor. Böylelikle dayanıklılığı daha da artırılmış, şirket bu menteşenin 200 bin defa açıp kapatmaya dayanacağını ve bunu test ettiklerini iddia ediyor. Ayrıca bu dizaynın sıvı dökülmelerine yağmurlu havalarda telefonun ıslanmasına karşı da koruma sağlayacağı ifade ediliyor.

Motorola Razr 5G telefon Özellikleri
Telefonun ilk bakışta sıra dışı estetik bir yapısı göze çarpıyor; uygulama panelinde özelleştirilebilir uygulamalar olması işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Çünkü bu telefonda 2.7 inç OLED QuickWiew bulunuyor. Bu ekranda Google'ın harita bildirimlerinden navigasyon erişiminden müzik uygulamalarına hızlı erişimden faydalanabiliyorsunuz. Telefonda 5G Ağlarını destekleyen bir teknolojinin kullanılması Tabii ki çok iyi oldu. Ayrıca Bu cihazda Snapdragon 765g model işlemcinin kullanılması ve 8 GB RAM ile desteklenmesi bu telefonu hızlı yapan özellikler arasında…

Motorola Razr 5G telefon cihaz alüminyum çerçeve ile donatıldı ve gövdesi Gorilla Glass 5 ile korunuyor, paslanmaz çelik bir menteşesi bulunuyor. Cihazın kameralarında Optik görüntü sabitleme özelliği çok önemli bir özellik olarak bulunuyor; ana kamerası 48 megapiksel olarak seçilen Motorola Razr 5G  cihazın Parmak izi sensörü logonun hemen arkasında duruyor. Makinede kullanılan 2800 miliamperlik batarya 15 watt hızlı şarj adaptörü ile doluyor, ancak Motorola yetkilileri bu pilin bütün gün boyunca ihtiyaçlarımızı karşılayacağını ifade etse de 2.800 mili amper oldukça düşük bir kapasitedir. Telefonun genel özelliklerini toparlayacak olursak 2142 x 876 piksel çözünürlüğe sahip 6.20 inç ana ekranı bulunuyor. Bu ekran katlanabilir özelliktedir harici ekran ise 2.7 inç olup 600 x 800 piksel çözünürlük sunuyor. Makinede kullanılan 8 çekirdekli işlemcinin 1 çekirdeği 2.40 diğer çekirdeği 2.20 GHz hıza çıkabilirken geri kalan 6 çekirdek 1.80 GHz hıza çıkabiliyor. Firma bu işlemciye destek vermesi bakımından Adreno 620 grafik işlemcisini tercih etti, ek olarak 8 GB'lık RAM ve 256 GB depolama alanı ile Android işletim sistemini kullanan bu makinenin çift SIM desteği var. Lazer otomatik odaklama özelliğine sahip led flaşlı 48 megapiksellik arka kamerası 20 megapiksellik ön kamerası oldukça güzel görünüyor. Arkaya monte edilen parmak izi sensörü de bulunan bu cihazın katlanmamış halde boyutları 16.9 santimetre x 7.26 santimetre katlanmış halde 9.17 santimetre x 7.20 santimetre olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın bütün ağırlığı 192 gramdır su geçirmez bir tasarıma sahip olan bu yeni telefonda iyi hoparlörler ve mikrofon kullanılıyor. Telefon 5G Ağlarını 4G volte kablosuz ağlarını Bluetooth 5 teknolojisini NFC teknolojisini destekliyor. Altın rengi ve civa rengini ile gelen Motorola Razr 5G telefon fiyatı ise 1400 Dolar olarak belirlenmiş bulunuyor. Cihazı satın almak isteyenler Amerika'da Best buy Amazon gibi platformlardan alışveriş yapabilirler. cihazın ilk başta Latin Amerika ve Asya Pasifik bölgesinde satılması planlanmış.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu