Son eklenen

DHOMM 3 FİLMİNİN KONUSU


Konusu ve oyuncularının kaliteli oyunculukları ile adından söz ettiren bir yapım olan Dhom 3, sürprizlerle dolu hikayesi olan bir Bollywood yapımıdır. Başrol oyuncuları arasında Aamir Khan, Katrina Kaif, Abhishek Bachchan yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Vijay Krishna Acharya’nın yer aldığı film, 2 saat 52 dakika sürüyor. Aksiyon kategorisinin sonuna kadar hakkını veren yapım görsel şovları, müzikleri ile film arşivlerinde mutlaka olması gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Filmin konusunda ise borçları olan sirk sahibi bir baba ve ikizleri yer alıyor. Baba borçları için bankadan aldığı borçları ödeyemez. Borçlarını ertelemeleri için bankaya ne kadar dil dökseler de fayda etmez. Banka sirke elde koyduğunda baba buna dayanamaz ve intihar eder. İkizlerden biri olan Sahir illizyonistlik ve sihirbazlık alanında oldukça yetenekli ve tecrübelidir. Babasının intiharını gören Sahir’in hayatında tek bir amacı kalır. Babasını intikamını almak için hayatı boyunca plan yapar. Büyüdüğünde Eski sirklerini geri alır. Ve planı işlemeye başlar. Hazırladığı banka soygunu planında deşifre olmaz. Yardım için Hindistan’ın en ünlü polisi davet edilir. Bu kısımdan sonra ise satranç maçını andıran hamlelerle hırsızlar ve polis arasında bir yarış başlar. Aksiyonun bazı sahnelerde tavan yaptığı hikayenin geri kalan her dakikasında yeni sürprizler seyircilerini bekliyor.

Dhoom filmlerinin son halkası olan bu yapım, Aamir Khan’ın oyunculuğu ile de çok beğenildi. 2013 yapımı olan film 4 başlık halinde sunuluyor. 23 milyon dolarlık bütçesi ile se beyaz perdeye çıktığı dönemlerde adından sıkça söz ettirmişti. Filmin senaristleri arasında Vijay Krishna Acharya ve Aditya Chopra yer alıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu