Son eklenen

CLASH ROYALE OYUNU NASIL OYNANIR?


Mobil oyunlar son zamanları oldukça adından bahsettirmeye başladı. Gelişen teknoloji oyun dünyasında önemli yer kazandırdı. Dokunmatik telefonlar, diz üstü bilgisayar ve i-pad gibi işletim sistemli makineler farklı özellikte üretilmeye başladı. İşletim sistemi üst seviyede ve farklı özellikte ki cihazlar birçok yeniliği birlikte getiriyor. İnsanlar genelde boş vakitlerini oyun oynayarak geçiriyor. İnsanın bedenini dinlendirerek rahatlamasına neden oluyor. Oyunu kazanmak için rakibinizden fazla taç kazanmanız gerekiyor. Her yıkılan kule için 1 taç kazanmış olursunuz. Clash Royale destek önerileri İnternet arama butonundan yazarak faydalanabilirsiniz.

Clash Royale Oyunu Nasıldır?

Oyun dünyasının vazgeçilmezi haline gelen clash royale oyunu başlangıç aşamasından yaklaşık olarak 6 binadan oynanıyor. Bu 6 binanın 3 tanesi size, diğer 3 tanesi ise rakibinizindir Bu ayrı bir avantaj sağlamış olur. Burada ki amaç içinde bulunduğunuz savaşların karşı rakibin kral kulesini yıkmak ve kendi kulenizin zara görmesini engellemektir. Karşı kuleye saldırmak için savaş desteği olarak isimlendirilen kart desteğinden yararlanabilirsiniz. 

Neden Clash Royale Oyunu?

Bu tarz oyunlar strateji oyun niteliğini taşır. Uzmanlar bu tarz savaş oyunlarının strateji belirlemede oldukça fayda sağladığını belirtiyor. Bunun için farklı şekilde düşünüp doğru hamlede bulunulması gerekir. Clash Royale kraliyet devi destesi alarak oyuna farklı bir renk katabilirsiniz. Boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmenin yolu oyun oynayarak geçiyor. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu