Son eklenen

DÜŞÜK SİSTEM BİLGİSAYARLA OYNANABİLEN OYUNLAR


Düşük sistem bilgisayar üzerinden oynanabilen oyunlar her zaman oyuncular için büyük bir merak konusudur. Oyun oynamayı sevenler için günümüz bilgisayarları maalesef sistem olarak yeterince güçlü olmayarak problem üretebiliyor. Geçen her bir gün daha güçlü sistem gereksinimi isteyen oyunlar elbette oyuncuları biraz sıkıntılı duruma sokabiliyor. 

Fakat bazı oyunlar hangi sistem olursa olsun rahatlıkla oyunculara eşlik edebildiğinden oyun zevki yarıda kalmıyor. Öyleyse oyun severlere özel olarak hazırladığımız düşük sistem bilgisayar ile oynanabilen oyunlar hangileridir açıklıyoruz.

Düşük Sistem İsteyen Oyunlar Hangileridir?

Oyuncular için çok önemli olan düşük sistemli oyunlar her bilgisayar da çalışabiliyor. Bu nedenle bizler de siz değerli oyun severler için listemizi hazırladık. Şimdi hep birlikte seçtiğimiz bu önemli oyunları inceleyelim.

Garry’s Mod

Önemli bir Valve oyunu olan Garry’s Mod çıktığı günden bu yana her zaman oyuncuların dikkatini çekmiş ve ısrarla oynanmaya devam etmiştir. Oyunun oyuncular için en büyük hizmeti ise sınırsız bir kurala sahip olmasıdır. Her zaman yeniliklerin gelmesiyle birlikte de bu oyun değerli bir yapıt haline gelmiştir. Ayrıca sizlerin hayal gücüne bağlı olarak gelişen bu oyun çok güzel bir eğlence sunuyor.

Cuphead

1930’lu yılların çizgi filme teması ile var olan bu kaliteli oyun 2017 yılında Kanada’lı bir geliştirici sayesinde tasarlanmıştır. Çeşitli görevleri yerine getirmeniz gereken bu oyun Arcade tarzında oynanıyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar arasında yer alan Cuphead, sizlere eğlenceyi sonuna kadar tattıracağına emin olabilirsiniz. 

 


This War of Mine

Hayatta kalma oyunu sevenler bu oyunu mutlaka oynamalılar. 2D olarak sunulan bu oyunda kalite ve eğlence en ön plana çıkarılmış olarak sunuluyor. Sistem gereksinimi olarak gayet az olan This War of Mine oyunu ile birlikte güzel bir vakit geçirmeniz mümkün diyebiliriz. Oyunun amacı ise ilaç, yiyecek ve içecek bulmaktır. Bu şekilde hayatta kalmayı başarmanız gerekiyor.

 


Euro Truck Simulator 2

Uzun yol sürüş keyfini sevenler ve özellikle bu yolları kaliteli bir tır ile aşmak isteyenler Euro Truck Simulator oynayabilirler. Düşük sistem bilgisayar oyunları arasında yer alan bu güzel oyun sizler için harika bir sürüş deneyimi tattıracak. Oyunun amacı Avrupa’da en önemli nakliyat firmasını kurmak ve işe devam etmektir.

 


Life is Strange

Hikâye oyun olarak sunulan Life is Strange, Telltale Games üzerinden oluşturulmuş güzel bir oyun diyebiliriz. Hem oynayıp hem de film izlermişçesine havaya sokan Life is Strange, düşük sistem gereksinimli oyunlar arasında yer alıyor. Üstelik bu oyunun birden fazla bölümleri de bulunuyor. Bölümler ayrı ayrı satışa sunulmuştur. Fantastik ve farklı bir oyun arayanlar için Life is Strange tavsiye ediyoruz.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu