Son eklenen

EN YENİ OTOMOBİL KAMPANYALARI


Otomobil tüm dünyada bir ihtiyaç olarak kullanılıyor. Fakat bu bazı kişiler için hastalıktır. En yeni otomobil markalarını kampanyalar halinde görmek mümkündür. Fiat Türkiye’de yaygın olarak tercih ediliyor. Bunun nedeni hem kasasının şık olması hem de işlev bakımından motor gücünün dayanıklı olmasıdır. Oldukça kullanışlı fiat makyajlı olarak Türkiye’de bulunuyor. Hatta Türkiye’de kısa zamanda geldi.  Fiat 500* olarak Türkiye’de kısa sürede ilgi odağı oldu. Üretime ilk olarak 2014 yılında başlanarak yaklaşık 100 ve üzeri ülkede ortalama 500 bin adet satışı olan Fiat 500*SUV; iç mekanı ve yenilenen tasarımı ile göz kamaştırıyor. 

Fiat 500* Özellikleri

Üretilen teknolojik üst donanımı sayesinde kullanışlıdır. Yaklaşık üç farklı gövde yapısına sahiptir. Hatta beş farklı donanıma sahip olması kullanıcıların beklentilerini kolaylıkla sağlıyor. Cross gövde seçeneği sayesinde doğa tutkunlarına ‘’Sport’’ özelliği sayesinde olağan üstü performans tutkunlarına hitap edecek şekilde tasarlandı. Metalik, pastel ve çift renk seçenekleri sayesinde alternatif sunuyor. Bu araçta arka farlar, full LED ön farları göz kamaştırıyor. LED aydınlatma grubu ise halojen farlara göre görüş mesafesini iki kat artırılmış olması ayrı bir özelliğidir.

Hyundai Elantra 1.6

Yeni otomobil kampanyalarını ilgilendiren diğer bir araç ise Hyundai Elanta 1.6 aracıdır. Tasarımı oldukça modern tasarlanmış. Atmosferik motoru geçmişe ait fakat daha dirençlidir. Bu motorlar yüksek devirleri sayesinde kendilerine özel sesi bulunuyor. Hyundai Avrupai tasarımı sayesinde aracın bebeksi olarak nitelendirilmesini sağlıyor. Sürüş özellikleri de Avrupai olarak isimlendiriliyor. Sürüşü oldukça konforludur. Bu aracın süspansiyon sisteminde darbe emişi gayet başarılıdır.

Sportif SUV Fiat 500* Fiyatı

Fiat 500* gövdesi alçaltılmış olması ayrı bir avantaj sağlıyor. Elektrikli açılabilir cam tavan özelliği bulunuyor. Full LED ön farlara sahiptir. Özel olarak kalibre edilmiş ve spor direksiyona sahiptir. Uconect dokunmatik ekrana sahiptir. Bu otomobil kampanyaları diğer otomobil kampanyalarına göre daha farklıdır. Fiyat olarak piyasanın genel durumuna göre değişkendir. Fakat şu sıralar bu araca talep arttı. Bunun nedeni beklentileri karşılıyor olmasıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu