Son eklenen

İnstagramda Fenomen Olmak İçin Neler Yapılabilir?

İnstagramda fenomen olmak kavramı; sosyal medyanın hayatımıza girişinden kısa süre sonra ortaya çıkmıştır. 1 milyarın üzerinde kullanıcısı bulunan İnstagram günümüzde sevilen ve beğenilen sosyal medya platformlarının başında gelmektedir. İnstagram üzerinden arkadaşların takibi, video ya da fotoğraf paylaşımı, anlık story bildirimi yapılabilmesi mümkündür. Bunun yanı sıra İnstagram ve diğer sosyal medya hesaplarına olan ilginin artması ile birlikte fenomen kavramı da ortaya çıkmıştır. Fenomenler sosyal medya platformları üzerinden belirli bir tanınırlık kazanmış kişilerdir. Kişilerin bu platform üzerinde fenomen olması belirli bir imaja sahip olmasını sağlayabilecek, dolayısı ile hayatının bütünü olumlu yönde etkilenebilecektir. Peki ya nasıl fenomen olunur?

Fenomen Olmak İsteyen Kişilerin Dikkat Etmesi Gerekenler Nelerdir?

İnstagramda fenomen olmak isteyen kişilerin, ilk olarak bir sosyal medya hesabı açması gereklidir. Kişilerin açmış olduğu sayfasında ilgi alanları belirlemesi ve belirlediği konulara yoğunlaşarak paylaşımlar yapması daha iyi sonuç verecektir. Yemek yapmayı seven kişilerin yemeğe, makyaj yapmaktan hoşlanan kişilerin ise makyaj içerikli paylaşımlar yapması hedef kitlesini bulabilmesine yardımcı olabilecektir. İnstagram’da fenomen olmak isteyen kullanıcıların sıcak ve samimi olması, kısa zamanda daha çok takipçi sayısına ulaşmasını sağlayabilir.

Birini taklit ederek fenomen olmaya çalışmak, takipçiler tarafından ters tepki alınmasına neden olabilir. İnstagram paylaşımlarına göre doğru hashtag kullanımı, doğru hedef kitlesinin sizi takip edebilmesini kolaylaştırır. Yapılan araştırmalara göre İnstagramda yapılan aramaların büyük bir çoğunluğu hashtag’ler üzerinden yapılmaktadır. İnstagramda fenomen olmak isteyen kişilerin ilgilendiği paylaşımları beğenmesi, kullanıcıların hesabını çok kısa sürede fark etmesini sağlayabilecektir. Kişilerin düzenli aralıklarla paylaşımlar yapması, etkileyici efektler kullanması ve kullanıcıların etkileşimde bulunduğu zaman diliminde platformda bulunması fenomen olmasını sağlayabilecek diğer detaylar arasındadır.

İnstagramda Takipçi ve Beğeni Satın Alma

İnstagramda fenomen olmak isteyenlerin ikinci bir tercihi ise takipçi ve beğeni satın almaktır. İnstagram takipçi satın alma işlemi, özellikle çok kısa sürede büyük kitlelere ulaşmak isteyen kişiler için ideal bir seçim olabilir. Kullanıcıların takipçi satın alması, dışardan popüler görünmesini sağlayabilecektir. Böylece takipçi sayısının yüksek olması diğer kişilerinde bu kullanıcıyı takip edebilmesi için teşvik edici bir rol oynar. İnstagramda takipçi satın almak isteyen kullanıcıların beğeni satın alabilmesi de mümkündür.

Gönderilerin yüksek beğeni sayısına sahip olması İnstagram’ın Keşfet bölümüne düşülmesini sağlayabilecektir. Keşfet bölümü herkesin görebildiği İnstagram’ın en popüler alanı konumundadır. Kullanıcıların gönderilerinin herkes tarafından görülmesi takipçisinin günden güne artmasına neden olabilir. İnstagram takipçi satın alma işleminde kullanıcılar takipçi sayısını istediği şekilde belirleyebilecektir. Kullanıcı 1k satın alabileceği gibi 10k’da satın alabilecektir. Beğeni satın alma işleminde ise bir ya da birden fazla gönderi seçebilmesi mümkündür. Genel olarak paket şeklinde oluşturulmuş hizmet seçenekleri ise farklı ücretlendirmeye tabii tutulmaktadır.

5 Yorumlar

  1. Sanırım yapılmamış, denenmemiş pek birşey kalmadı. Gençler neler neler yapıyorlar şaşırıp kalıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevda hanım instagram takipçi satın alıyorlar :)

      Sil
  2. Ünlü olmak ne kadar kolaylaştı. Yeteneğini ve özelliğini keşfedip değerlendirmesini bilirsen fenomenler camiasına katılabilirsin. "1500 liralık kahvaltı", "Arkadaşımı İstiklâl'den Taksim'e omzumda kaç dakikada götürdüm" gibi abuk sabukluğu kast etmiyorum. Saçmalamanın sınırı olmaz çünkü.

    YanıtlaSil
  3. Bişeyde de fenomen olmayalım, bişey de eksik kalsın :))

    YanıtlaSil
  4. Birde şu blog dünyasından bir fenomen çıksın ya 🙂

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu