Son eklenen

FİYATIYLA DİKKAT ÇEKEN 5 MUHTEŞEM TABLET

Tablet, kolay taşınabilir ve kolay kullanılabilir olması nedeniyle son yıllarda sıklıkla tercih edilen mobil cihazlar arasına bulunmaktadır. İnternete erişimi kolaylıkla sağlayan, akıllı telefonlara göre daha geniş ekran seçeneği sunan bu cihazlar bilgisayar özelliklerini kazanması sayesinde popüler hale gelmiştir. Üstelik tablet fiyatları, bilgisayarlara göre daha uygun olduğu için de tercih sebebi olmaktadır.

Gelişmiş özellikleriyle ön plana çıkan tabletler farklı segmentler halinde piyasaya sunulmaktadır. Dolayısı ile piyasada hemen hemen her bütçeye hitap eden bir tablet bulunmaktadır. Bu sayede tablet ihtiyacı olan kişiler, bütçelerini zora sokmadan sahip olabilmektedir. Ancak bazı tablet çeşitleri tam bir fiyat performans ürünü olduğu için daha fazla tercih edilmektedir. İşte fiyatıyla dikkat çeken 5 muhteşem tablet ve özellikleri…


Samsung Galaxy TAB A 8 SM-T290

Samsung Galaxy Tab A 8 SM-T290, fiyatına göre kullanıcılarına yüksek performans sağlayan tabletler arasındadır. Samsung tablet seçenekleri arasındaki bu modelde 8.0 inçlik bir ekran vardır ve 2 GB RAM kapasitesindedir. Üstelik tabletin 32 GB depolama alanına sahip olması, kullanıcıları için bir avantaj oluşturmaktadır. Dolayısı ile bu tablet kullanıcıların günlük işlemlerini gerçekleştirebilmesi için yeterli donanıma sahiptir. 

 


Lenovo TAB E10

Lenovo TAB E10, tablette kaliteli bir ekran arayışında olan kişilere hitap etmektedir. Markanın bu modelinde kaliteli ekran sunulması sayesinde çizim ve yazım işleri ile ilgilenen kişiler büyük bir kolaylık yaşamaktadır. Dahili depolama kapasitesi 32 GB olan bu tabeltte ayrıca 2 GB RAM yer almaktadır. Ayrıca işletim sistemi olarak Android 7.1 kullanılabilmektedir. Fiyat performans açısından en iyi tablet 2020 listesinde markanın bu modeline yer verilmektedir.


 

Huawei Matepad T10

Huawei Matepad T10, uygun fiyatıyla ve geniş ekranıyla kullanıcıların beğenisini kazanmış olan bir tablettir. 10.1 ekran boyutu olan bu tabletin 2 GB RAM’i vardır ve 32 GB’lık dahili hafızaya sahiptir. Ayrıca pil performansı da 5100 mAh olarak verimlilik sağlamaktadır ve Android 10 işletim sistemi kullanılmaktadır. Özellikleriyle de öne çıkan bu tablet, en iyi fiyat performans tablet 2020 listesinde bulunmaktadır.



Apple iPad Mini 

Aple iPad Mini, 5. nesil olan ve Apple markasının en uygun fiyatlı tabletlerindendir. Kolay taşınabilir olması ve hafifliği ile birlikte üstün kaliteli hizmet vermesi açısından kullanıcılar tarafından markanın bu modeli sıklıkla tercih edilmektedir. 7.9 inçlik ekranı olan, retina ekran tipine sahip bu modelde 64 GB bellek kullanıcılara sunulmaktadır. Dahili hafıza yönünden de bu model kullanıcılarına yüksek performans sağlamaktadır.


 

Samsung Galaxy TAB S6

SAMSUNG Galaxy TAB S6, tasarım çalışmalarının yapılabildiği ve ofis uygulamalarının rahatlıkla kullanılabildiği bir tablettir. Markanın bu modelinde bulunan kalem sayesinde yazı yazmak ve çizim yapmak gibi işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Bu nedenle bu model tam bir fiyat performans ürünüdür. Ürün özelliklerine bakıldığında; 6 GB RAM’e ve 128 GB dahili hafızaya sahip olduğu görülmektedir. Ayrıca Super AMOLED görüntüleme teknolojisine ve 10.5 inç ekrana sahiptir.



4 Yorumlar

  1. Bende iPad 6. Nesil var. Çok stabil ilk günkü gibi.

    YanıtlaSil
  2. Online eğitim sonrasında herkes tablet alıyor. Bu dönemde en az şekilde etkilenmek için tablet almak gerekiyor bu makaleyi okuduktan sonra en uygun tableti almak kolay oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Huawei Matepad T10 ve Samsung T290 I kullanıyorum.Gündelik kullanımda gayet güzeller.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok güzel tabletler var ve bu bilgiler için de size çok teşekür ediyorum çok yardımcı oldu

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu