Son eklenen

PUBG 9. SEZON TANITILDI


Battle Royale konusunda yeni bir çağ başlatan PUBG’nin Steam versiyonu 9. Sezonu tanıttı. Tanıtılan yeni sezon ile birlikte birkaç yeni özellik eklenecek. Söz konusu güncelleme oyunu severleri mutlu edecek tarzdan.

Battle Royale konusunda kendini gösteren ve diğer oyunlara öncülük yapmaya başlayan PUBG, Steam sürümü için 9. Sezonu duyurdu. 9. Sezon ile birlikte eklenecek olan birkaç özellik oyunu severek oynayanların daha da mutlu olmasını sağlayacak.

PUBG her sezon güncellemesi ile birlikte yeni özelliklerini oyuna kazandırmaya çalışıyor söz konusu 9. Sezon güncellemesi ile de bu gelenek devam ediyor.

PUBG 9. Sezon Yeni Paramo Haritasında Geçecek

Söz konusu güncelleme genel ağırlık olarak dağlık bir arazı olan Paramo haritasında geçecek. Söz konusu güncelleme sonrasında oyuncuların oyun kalitesini yükseltmesi beklenen yeni özellikler de eklenecek.

3X3 Boyutunda olacak olan yeni harita boyutu nedeni ile hızlı savaşların geçmesi amacı ile oldukça işer yarar bir sistem sunuyor. Saklanma alanı olarak daha dar alanlar sunacak olan harita genel anlamda çatışma odaklı ilerleyecek. Yani 9. Sezonda bileklerin konuşacağı bir güncelleme anlayışı olacak.

PUBG 9. Sezon ile Birlikte Eklenecek Yenilikler Neler?

Gelişmiş Çevre Etkileşimi ve Zorlayıcı engeller: 9. Sezon ile birlikte güncellemeden nasibini alacak olan kısım çevre kısmı oluyor. Yeni harita içerisinde bulunan yanardağlar aktif bir şekilde kullanılabilir durumda olacak. Söz konusu yanardağlar akıttıkları sıcak lavlar sayesinde zaman zaman oyuncuların harita kullanımını kısıtlayacak. Planda olmayan yol kapanmaları nedeni ile birlikte oyuncular ulaşım amacı ile yeni yollar seçmek zorunda kalacaklar.

Normale Göre Daha Da Zorlaştırılmış Harita Özellikleri: Oyun ana amacı olarak güçlü oyuncuları hayatta tutmaya çalışıyor. Eklenecek olan özellikler Paramo haritasını daha da tehlikeli bir hale getiriyor. Söz konusu tehlikeli durumlar mavi alan için geçerli. O kadar güçlü bir mavi alan olacak ki bazı zamanlarda ani ölümler meydana gelebilecek. Bu nedenle oyunda ölümleri dengelemek amacı ile aniden canlandırma kiti de oyuna eklenmiş durumda. Söz konusu kit sayesinde düşmüş olan takım arkadaşınızı bekleme süresi olmadan kaldırma imkânınız bulunacak.

Uçak Yerine Destek Helikopterleri Olacak: Söz konusu harita konsepti gereği yüksek alanlarda yer alacak. Yüksek alanda yer alan harita uçak ulaşımının mümkün olmadığı bir konsepti hayata geçiriyor. Söz konusu konsept gereğince oyuncular uçaktan değil helikopterlerden adaya atlayacak. Oyun içi yardım kutuları da aynı şekilde helikopterler tarafından savaş alanına bırakılacak.

PUBG 9. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Güncelleme konusunda oyuncuların doyacağı bir sisteme sahip olacak olan PUBG 9. Sezon ile daha keyifli ve heyecanlı bir oyun deneyimi sunacak. Peki, bu kadar güzel özelliğe ev sahipliği yapan Steam PUBG 9. Sezon güncellemesini ne zaman kazanacak? 9. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Söz konusu 9. Sezon güncellemesi Steam için 21 Ekim’de yayınlanacak. Konsol oyuncuları bu sezonun güncellemesine 29 Ekim’de kavuşacak. PUBG konsol için olan güncellemeyi XBOX ve PS için aynı anda yayınlamayı planlıyor. Ortalama olarak aynı anda yayınlanacak olan güncelleme kısa sürede oyuncuların oyuna kavuşmasını hedefliyor.


1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu