Son eklenen

ÇOCUKLUK DİZİ İNCELEMESİ

Çocukluk Dizisi, uzun zamandır ekranlarda olan tanıtımı ile zaten dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İlk bölümü ile de seyirci karşısına çıktığı an genel kabul görerek çok beğenildi. Yayınlanan ilk bölümü ile seyirciden tam not alan dizi bir anda sosyal medyanın da gündemine oturdu.

FOX TV'nin farklı ve iddialı yapımlarından biri olan Çocukluk dizisi, konusunun çocuklar olmasından dolayı seyircinin ilgisini çekmeyi başardı.

Çocukluk Dizisi Konusu

Çocukluk Dizisi konusu; evini kimsesiz çocuklar için çocuk evi yapan ve hayatını geride bırakıp Mahir Boztepe ile evini açtığı kimsesiz çocuklar arasında geçiyor. Mahir’in çocuklar ile bağı kuvvetlidir ayrıca işleri çıkmaza sokan Ayşegül ile devamlı çatışma halindedir.

Kimsesiz çocuklardan olan Mavi kimse tarafında evlat edinilmek istenmez; çünkü Mavi asi bir kızdır ve Mahir ile aralarında özel bir bağ bulunur. Mavi, Mozi ve Bambi aynı odayı paylaşan üç arkadaştır; ancak daha sonra yanlarına Zeynep’te gelir. Zeynep, Maviyi de Mahiri de hiç sevmez ve annesinin onu almasını bekler; ancak Zeynep’in evi de artık burası olmuştur.

Bu yuvada Mavi, Mozi, Bambi ve Zeynep zamanla birbirlerine alışır ve birbirlerini severler. Çocukların ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar ve ailelerine karşı duydukları özlem ile hayal kırıklıkları anlatılıyor ayrıca çocuklar aynı odada birlikte yaşayarak artık kardeş haline gelirler bu durum da onların birbirlerine sarılmalarına ve hayata karşı daha güçlü durmalarını sağlar.

Çocukluk Dizisi Hangi Gün

Anasız ve babasız olan çocukların hayatlarını, yaşadıklarını, hüzünlerini, üzüntü ve mutluluklarını anlatan Çocukluk Dizisi, cuma günleri FOX TV ekranlarına geliyor. Dizi, genel izleyici kitlesi yayını olduğu için 20.00’de yayınlanıyor

Çocukluk Dizisi Yapımı

Çocukluk Dizisi yapımı, Med Yapım ve MF Yapım imzası taşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturur iken Ebru Hacıoğlu ile Verda Pars ikilisi de senaryoyu üstlenmiştir. Çocukluk Dizisi, dram türünde Türk yapımı olarak izleyici karşısına çıkıyor

Çocukluk Dizisi Oyuncuları

Çocukluk dizisi, herkesin ilk evinin çocukluğu olduğunu anlatıyor. İzlerken insanın içine işleyebilen replikler ve sahneleri bulunuyor. Çocukluk Dizisi oyuncuları arasında Behzat Ç dizisinden tanınan Erdal Beşikçioğlu, Kızım dizisinden bilinen Beren Gökyıldız, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Kübra Süzgün gibi isimler yer alıyor. Çocukluk Dizisi karakterleri ise;

Erdal Beşikçioğlu

Mahir karakterini canlandıran usta oyuncu, 5 Ocak 1970 yılında Ankara'da dünyaya gözlerini açtı. Orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan oyuncu, 1989 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na eğitime devam etti. 1993 senesinde üniversiten mezun olur ve Devlet Tiyatroları'nda göreve başlar.

Behzat Ç ile uzun süre kendinden söz ettiren usta oyuncu hala Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam ediyor.

Burcu Özberk

1989 senesinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Çocukluk Dizisi Ayşegül karakterine hayat veren oyuncu, Hacettepe Üniversitesinde Konservatuvarı bölümüne giren oyuncu, tiyatro bölümünden mezun oldu. 2013 senesinde Muhteşem Yüzyıl yapımında Huricihan Sultan karakterini oynamış ve bu dizi oyuncunun ilk deneyimidir.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra sırası ile Güneşin Kızları, Aslan Ailem Direniş Karatay ve Afili Aşk yapımlarında yer almıştır.

Beren Gökyıldız

Mavi karakterini canlandıran çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, 2009 senesinde dünyaya gelen oyuncu, ilköğrenimini sürdürüyor. Oyunculuk kariyeri Kocamın Ailesi isimli dizi ile başlayan oyuncu sırası ile Güldür Güldür Show, Anne, Bizim Hikâye ve Kızım yapımlarında yer almıştır.

Kübra Süzgün

Çocukluk Dizisi Mozi karakterini canlandıran çocuk oyuncu, 2009 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk deneyimi Kördüğüm dizisidir ve bu dizide Aslı karakterini oynamıştır. Reklam filmlerinde de oynayan oyuncu en son Kadın dizisinde Nisan karakterine hayat vermişti.

Selen Öztürk

Gülay karakterini canlandıran usta oyuncu, 2004 yılında Hacettepe Üniversitesinde Konservatuvar tiyatro bölümünden mezun oldu. Pek çok tiyatro oyunlarında oynamıştır.

Kamelyalı Kadın, Leonce ile Lena, Şekspir Müzikali ve İntiharın Genel Provası gibi tiyatro oyunlarında oynayan oyuncu; Cümbür Cemaat Aile, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Hatırla Gönül, Payitaht Abdülhamit, Azize gibi dizilerde kendini göstermiştir.

Oyunculuk dışında seslendirme de yapan oyuncu ayrıca şarkı da söylüyor. Piyano, gitar ve mızıka çalabilen oyuncunun beste çalışmaları da vardır.

Çocukluk Dizisi Nerede Çekiliyor

Çocukluk Dizisi pek çok dizi gibi İstanbul'da çekiliyor. Kadıköy, Sultanahmet, Beykoz ve Sarıyer gibi ilçelerde dizinin çekimleri yapılıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu