Son eklenen

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Son zamanlarda magazinde adı sıkça geçen Mert Yazıcıoğlu’nun hayatı birçok kişi tarafından merak konusu olmaya başladı. Genç oyuncunun sevgilisi Afra Saraçoğlu ile birlikte tatilde çekilmiş olan aşk dolu fotoğrafları sosyal medyanın konusu oldu. Peki, Mert Yazıcıoğlu kimdir? Hangi projelerde rol aldı? Gelin hep birlikte bakalım.

Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Mert Yazıcıoğlu 10 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Denizlilidir. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise öğrenimi bittikten sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmış ve burada okumaya başlamıştır. Ancak bazı önemli sebeplerden dolayı 2. sınıfta okulu dondurmak zorunda kalmıştır.

Üniversite yıllarında bir arkadaşının oynamış olduğu dizi setine gitti. Burada Can Sipahi başarılı oyuncuda cevher gördü ve onu Sumru Onat’ın sahibi oluğu Cast 33’ gönderdi. Burada farklı farklı bir sürü deneme çekimi yaptı. Deneme çekimlerini yaparken Ümit Çırak ile tanıştı ve hayatı değişmeye başladı. Ümit Çıraktan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Almış olduğu bu eğitimlerin ardından ilk filmi olan Dedemin İnsanları adlı filmde rol aldı. Oyunculuğu resmen başlamıştı. Daha sonra 2012 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde Furkan karakterine can verdi. Onun herkes tarafından tanındığı dizi ise 2013 yılında FOX TV de yayınlanan Karagül dizisiydi. Burada varlıklı bir ailenin çocuğu olan Baran karakterine can verdi.

27 yaşında olan başarılı oyuncu 2013 yılından sonra birkaç televizyon dizisinde yer aldı. Bunlar sırasıyla Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı idi.

Mert Yazıcıoğlu 2018 yılında öğretmen dizisinde tanıdığımız Afra Saraçoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Bunun ardından 2019 yılında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde 2 sezon birlikte oynadılar.

2020 yılına girdiğimizde ise onu zirveye ulaştıracak 2 projede yer aldı. İkisi de dizi projesiydi. Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı adlı dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 2020 yılındaki diğer dizisi ise Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisiydi. Burada da Sinan karakterine hayat verdi.

Şimdi başarılı oyuncu Aşk 101 dizisinin 2. sezonunda oyunculuğuna devam ediyor. Aşk 101 dizisinin yeni sezonu 2021 yılında Netflix platformunda yayınlanacak.

Meraklısına Mert Yazıcıoğlu hakkında önemli bilgiler

Yaşı: 27

Sevgilisi: Afra Saraçoğlu

Boyu: 1.77 cm

Burcu: Boğa

Kilosu: 69 Kg

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu