Son eklenen

Netflix Filmi Azizler Konusu, Oyuncuları

Netflix’in adından çokça söz ettiren dizisi Bir Başkadır dizisinin senaristinden yepyeni bir film, Azizler.

Netflix’in Türkiye özel içerikleri arasında yer alacak olan Azizler filminin fragmanı nihayet yayınlandı. Geniş oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken filmin yönetmenliğini ise Taylan Biraderler üstleniyor.

8 Ocak’ta yayınlanacak filmin konusu ise şöyle, Aziz’in hayatı zorlu bir dönemden geçmektedir. Eskiden kurduğu hayallerden çok uzakta bir hayat süren Aziz, sevmediği bir işte hayatını heba etmektedir. Bunalımlardan yorulan Aziz, 4 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Burcu’dan ayrılmak ister. Herkesten ve her şeyden ayrılmak isteyen Aziz’in karşısına çıkan bir fırsat hayatını tamamen değiştirecektir. O fırsat ise yalan söylemekten geçiyordur. Tek yapması gereken yalan söylemeye devam etmek olan Aziz’in, bu yalanlarla hayatı değişecek ve çıkan sonuçlar onu değişime uğratacaktır.

Başrollerini; Engin Günaydın, Haluk Bilginer, İrem Sak, Öner Erkan, Fatih Artman ve Binnur Kaya’nın paylaştığı filmde Hülya Duyar, Okan Yalabık gibi ünlü isimlerde yer alıyor. Konuk oyuncu olarak da Halit Ergenç ve Bergüzar Korel filme katkı sağlıyor.

4 Yorumlar

  1. Kadro şahane, izlemeliyim teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Farklı bir konusu varmış, izlemeyi çok istedim.

    YanıtlaSil
  3. Netflix aboneliğim yok ama sevdiğim oyuncuların olduğu bu diziyi merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. duymadım bunuuu izleriz tabiiii :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu