Son eklenen

Silent Hill yapımcısı yeni bir korku oyunu üzerinde çalışıyor

1999'da piyasaya sürülen ilk Silent Hill oyunu bu türün mükemmel bir örneğiydi ve seriyi doğurdu. İlk oyundaki en eski isimlerden biri olan Kachiro Toyama, yeni bir korku oyunu üzerinde çalıştığını söyledi.

Keiichiro Toyama yeni bir korku oyunu geliştiriyor

1994-1999 yılları arasında Konami'de çalışan Keiichiro Toyama, Silent Hill için yönetmenlik, senaryo ve arka plan tasarımı üzerinde çalıştığı için oyundaki en önemli isimlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Konami'den ayrılan, 1999 yılında Playstation için oyun geliştirmeye başlayan ünlü yapımcı, Siren serisi և Gravity Rush oyunlarıyla karşımıza çıktı. 20 yıldır Bok, Bokeh Game Studios'u kurdu.

Toyama'nın yeni şirketin korku, aksiyon ve macera türlerini içerdiği yeni bir oyun geliştirdiği söyleniyor. IGN ile PlayStation Group'tan ayrılan diğer yapımcılarla röportaj yapan Toyama, yeni oyunun hem savaş mekaniğine hem de hikayeye odaklandığını söyledi. Adı henüz bilinmeyen projenin, önceki işlerinden keyif alacak oyuncuları cesaretlendirecek yenilikler getireceği de netleşti. Toyama, oyunla ilgili şu ifadelere yer verdi. "Yeni oyunumuz daha göz korkutucu olacak. Ancak onu zor bir deneyimden çok eğlenceli bir deneyim haline getirmeye çalışıyoruz. Oyun şu anda birden fazla platform için geliştiriliyor ve 2023'te piyasaya sürülecek. Ana platformumuz PC olacak ama oyun mümkün, diğer konsol platformlarına da yaymayı umuyoruz.

3 Yorumlar

  1. farklı bir oyunmuş ama bu tarz oyun severler için güzel haber

    YanıtlaSil
  2. Evde en iyi vakit oyunla geçiyor

    YanıtlaSil
  3. Silent hill filmini izlemiştim ayy ne sinir bozucuydu 🙈

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu