Son eklenen

Snowpiercer 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix platformunda yayınlanan Snowpiercer birçok kişi tarafından sevilerek izlenen diziler arasındadır. Film severler ilk sezonunun çok iyi olduğunu ve 2. sezonu dört gözle beklediklerini söylediler.

Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho 2013 yılında Snowpiercer ile aynı adı taşıyan bir film çekmişti. Dizi bu filmden uyarlandı. Peki, herkesin merakla beklediği bu dizinin 2. sezonu ne zaman çıkacak? İşte cevabı…

Dizinin 2. sezonu ne zaman çıkacak?

Dizinin 1.sezonu yayınlandıktan sonra Netflix dizinin 2. Sezon fragmanını 1 ay sonra hemen yayınlamıştı ve dizinin çok kısa zamanda bizlerle buluşacağının altını çizmişti. Ancak pandemi sürecinin artması nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildi. Bu yüzden de dizinin 2. sezonu biraz gecikti. Birçok kişi dizinin yeni sezonunun ne zaman çıkacağını merak etmeye başladı. Netflix film severleri daha çok bekletmeyerek filmin 2. sezonunun tarihini açıkladı.

Pandemi sürecinin etkisinden dolayı 2. Sezonu geciken dizinin nihayet yeni sezonunun tarihi açıklandı. Başrollerini Jennifer Connelly ve David Diggs’in paylaştığı dizinin yayınlanacağı tarih duyuruldu. Dizinin 2. sezonu 25 Ocak 2021 yılında Netflix platformunda yayınlanacak.

Netflix’in açıklamalarından sonra filmin yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. 1. sezon biter bitmez 2. sezon onayı alan dizinin yayın tarihinin erken olması insanları elbette çok mutlu etti.

Snowpiercer dizisi konusu

2013 yılında yayınlanan filmde birçok vagonda insanların hayatta kalma çabaları anlatılıyordu. En arka vagondan en öne doğru bir hiyerarşi bulunuyordu. En arkadaki köleler en öndekiler ise zengin tabakalardı. Netflix üzerinde yayınlanan Snowpiercer dizisinin konusu da bu şekilde başlıyor aslında.

Dünya büyük bir hava değişimi yaşamış ve gittikçe buzul çağına girmiştir. Hayatta kalan bazı insanlarda dünyanın etrafında hiç durmadan tur atan bir trenin içinde yaşamlarını sürdürüyorlardır. Trende 2 sınıf bulunmaktadır. Bunlardan birisi elit dediğimiz parayı verip trene binenler diğeri ise trene kaçak yolla binen kişilerdir. Yani sefiller ve zenginler sınıfı.

Uzun zamandır bu trende yaşayan insanlar bir cinayetin işlenmesiyle birlikte işler iyice çığırından çıkar. Bu cinayetin çözülmesi gerekmektedir. Yoksa trende kaos yaşanacaktır. Bu yüzden trenin kurucusu olan Bay Wiltford cinayeti bir an önce çözmek için eski hayatında polis memuru olan Layton’dan yardım ister. Layton bu görevi almadan önce bir plan yapıyordur. Arkadaşları ile yaptığı plan trenin bütün yerlerini ele geçirmek ve trenin sahibi olmaktır.

Planını da hayata geçirmek isteyen Layton bu teklifi bir şartla kabul edeceğini söyler ve arkadaşları ile trende iyi bir yerde yaşayacaklarını garanti altına almadan bu işi yapmayacağını söyler. Bay Wiltford bu teklifi kabul eder ve Layton bu işin peşine düşer. Bundan sonra Layton’u ve trende bulunan diğer insanları birbirinden farklı maceralar beklemektedir.

Dizi hakkında bazı genel bilgiler

1-) Ülke: Amerika

2-) Yapım yılı: 17 Mayıs 2020

3-) Sezon sayısı: 1

4-) Tür: Gerilim, Aksiyon, Dram, Bilim Kurgu

5-) IMDB puanı: 6.2

6-) Dizinin yönetmeni: Ed Harris ve Octovia Spencer

7-) Bölüm Sayısı: 10

5 Yorumlar

  1. Ben daha 1. Sezonu izlemedim o yüzden konu kısmını okumadım 😏

    YanıtlaSil
  2. izledim bazı bölümleri cok sevdim bazi kurguları abartılı bulmuştum
    Ama 2.sezonun gelecek olmasına sevindim izlerim:)

    YanıtlaSil
  3. paylaşım için teşekkürler, bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Bende merak ediyorum snowpiercerin ikinci sezonunu

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu