Son eklenen

Yenileyici Detoks Suyu Nedir

En etkili güzellik ürünlerini kullanmak, temiz ve parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olurken, güzelliğe dürüst bir yaklaşım cildiniz için mükemmel olabilir. Doğal güzellik sadece dışarıdan değil vücudun içinden de beslenir. Peki cildi içten dışa nasıl besleriz?İşte cildi güzelleştiren bir detoks içeceğinin tarifi.

Cildinizi içten dışa beslemenin en iyi yolu doğal besinler yemektir. Detoks suyu, cildinizi canlandırmak ve parlatmak için ihtiyacınız olan tüm besinleri almanın mükemmel bir yoludur. Yalnızca su toksinleri giderir, hücrelerinizi besler ve hidrasyon mükemmel bir cildin anahtarı olabilir, ancak sadece su tüketmek sıkıcı olabilir. Suyunuza lezzetli sebze ve meyveler ekleyerek şifalı içecekler yapabilir, cildinizin hücresel düzeyde iyileşmesine yardımcı olabilir ve istediğiniz temiz, ışıltılı cilde kavuşabilirsiniz. Detoksifikasyon için su hazırlarken cildinizin en çok hangi vitamin ve minerallere ihtiyacı olduğuna bağlı olarak seçim yapabilirsiniz.

LİMON, PORTAKAL, GREYFURT:

Narenciye meyveleri kolajen oluşumunu destekler ve yüksek C vitamini içeriği nedeniyle antioksidan olarak kabul edilir.

SALATALIK:

Salatalık, C vitamini ve beta-karoten gibi antioksidanlar açısından zengindir. Aynı zamanda yumuşak, esnek ciltler için mükemmel bir nemlendiricidir.

ANANANAS, KİVİ PAPAYA:

Tropikal meyveler cildi serbest radikallerden korur. C vitamini içerir ve kolajen üretimini artırır. Papaya, A vitamini açısından zengindir. Kusurlu cildi besler ve hücre yenilenmesine yardımcı olur.

NANE:

Nane sivilceleri durdurur ve iltihaplanmayı önler.

Salatalık, Nane ve Limon DETOKS İçecek Tarifi

Malzemeler;

1 orta boy salatalık 1-2 limon 10-12 nane 12 bardak su bırakır

Yapılışı;

Limon ve salatalığı iyice yıkayın ve ince dilimler halinde kesin. Limon, salatalık ve naneyi sürahiye ekleyin ve suyu ekleyin. 2-3 saat sonra detoks suyu tüketebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu