Son eklenen

CS:GO d3dx9_43.dll Eksik Hatası Nasıl Çözülür?

Counter-Strike: Global Offensive yani CS:GO, 2012'de piyasaya sürülen çok oyunculu nişancı oyunlarından biri olarak güncelliğini halen korumakta. Her oyunda olduğu gibi CS:GO oyununda da bazı sorunlarla karşılaşılmaktadır. Oyun başlatılamıyor, gecikmeler oluyor, çökmeler gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bu sorunlar genellikle Çevrimiçi çok oyunculu oyunların bir parçasıdır.CS GO oyuncularının birçoğunun başına en az 1 kere gelen CS:GO d3dx9_43.dll eksik hatasıyla ilgili sizlere çözüm yolunu sunacağız. Sizde bu sorunla karşılaşan biriyseniz, Konumuzu detaylıca inceleyerek d3dx9_43.dll hatasından kurtulabilirsiniz.

Yıllar boyunca birden güncelleme yapılmasına rağmen, CS:GO oyununun birkaç kronik sorunu vardır ve CS:GO d3dx9_43.dll hatası bunlardan biridir. Bu sorun genellikle Windows sisteminizin bir süre güncellenmemiş olması ve DirectX kitaplığında bazı gerekli dosyaların eksik olması nedeninden kaynaklanmaktadır. Aşağıda paylaştığımız çözüm yolunu okuyarak eksik dosya sorunundan kurtulabilirsiniz.

CS:GO d3dx9_43.dll Hatası Çözümü

Bilgisayarınızda düzeltilmesi gereken C: \ Windows \ System32 \ d3dx9_43.dll dosyasıdır.. Ayrıca DirectX kitaplığını güncelleyebilir veya eksik dosyayı internetten manuel olarak indirebilirsiniz, Eksik Dosyayı manuel indirmek, fazla bilgi sahibi değilseniz biraz sorun yaşatabilir. Bu yüzden aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

l Öncelikle yapmanız gereken ilk işlem DirextX Son Sürüm indirip güncelleme yapmak olmalıdır.

l  Google üzerinden d3dx9_43.dll indir dedikten sonra çıkan indirme sitelerinden eksik dosyayı indiriniz.

l Yakarıda bahsettiğimiz C:\ Windows \ System32 \ d3dx9_43.dll dosyasını bulun ve indirmiş olduğunuz güncel olan d3dx9_43.dll dosyasını sürükleyin. System32 içerisinden bulduğunuz eski dosya ile yenisi değiştirilsin mi? veya mevcut dosyayı değiştimek istiyor musunuz? Gibi uyarı çıkarsa hepsine evet deyin ve işlemi tamamlayın.

l Bilgisayarı yeniden başlatın ve devamında Oyuna giriş yapmayı deneyin.

l Sorunun yüksek ihtimalle çözülmüş olması gerekir.

CS:GO d3dx9_43.dll Hatası Nedir?

Windows işletim sisteminde, dosyanın yazılması veya okunması sırasında d3dx9_43.dll dosyasının eksik veya hatalı olması sonucu CS:GO’ ya giriş esnasında dosyayı görmediği için hata vermesi olayıdır. Bu yüzden eksik dosya hatasını çözümlemeden oyuna giriş yapamazsınız. Ayrıca genellikle oyuncuların farklı bir oyunu silerken yanlışlıkla bu dosyayı silmelerinden kaynaklanan bir olaydır. Bunun dışında Bilgisayarınıza yüklediğiniz herhangi bir zararlı yazılım da d3dx9_43.dll dosyasının bozulmasına neden olmaktadır. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu