Son eklenen

İnternetten Para Kazanmanın Yolları


Pandemi dönemi ve koşulları öğrenciler için oldukça zorlu geçiyor. Hem maddi hem manevi yönden çökmüş bir haldeler. Bu dönemde maddi açıklarını kapatmak için internet üzerinden para kazanmanın yollarına başvurmak en kolay ve en rahat seçenek oldu.

İnternet üzerinden para kazanmanın birçok yolu var. Bunlardan bir tanesi makale yazmak ve bu makaleleri makul bir fiyata satmak… Herkes makale yazamasa da bu alana ilgisi olan ve becerisi olan kişiler makale satarak belirli bir miktarda para kazanabiliyor. Her işte olduğu gibi ‘ne ekersen onu biçersin’ felsefesi makale işinde de öyle. Gün içerisinde makale yazmak için harcanan süre ne kadar çoksa ve ne kadar kurallı yazılarsa makaleler, o kadar kazanç sağlanır.

Aynı zamanda reklam videolarını izleyerek de para kazanılabiliyor. Herkesin kalemi kuvvetli olmayabilir tabi. Gün içerisinde sosyal medya kullanımını azaltıp bu reklam videolarını izleyerek kazanç sağlanabilir.

Makale yazmanın ve video izlemenin yanı sıra yorum yaparak da para kazanabilirsiniz. “Makale yazamam ama kafam da boş gürültü almaz,” diyorsanız yorumlayarak kazanç sağlamak daha kolay olacaktır. Bu sitelerde verilen görevleri yerine getirip göreve denk kredileri topladıktan sonra para çekiminizi yapabiliyorsunuz.

Makale siteleri:

makaleyaz.net

yazkazan.net

yazankazanir.net

icerik.net

makalehizmeti.net

iyimakale.com

Reklam siteleri:

Succesbuks

Inbox Dollars

Creations Rewards

RODO PARA KAZAN

Yorum siteleri:

Yorumlakazan.net

Toluna.com

Fikirpazari.web.tr

Bu ve bu gibi birçok siteden para kazanmak artık çok kolay… Araştırmalarınızı arttırarak bu gibi sitelerden yüzlercesine ücretsiz üye olarak para kazanabilirsiniz. Sizden ön ödeme isteyen sitelerden uzak durunuz. Makale sitelerinin adını lekelemek adına yapılmış yüzlerce sahte sayfa var ve bunlar sizden kayıt amaçlı ön ödeme isteyebilir. Aldırış etmeyiniz. Gerçek makale siteleri sizden yazar olma talebi için örnek bir makale ister ve onaylandığınız takdirde yazmaya başlayabilirsiniz.

Bol kazançlar!

11 Yorumlar

  1. Iş ilanlarında da sıkça rastlanan bir durum oldu bu. Vakti ve sabrı olanlar için yapılabilecek iş. Ellerinize sağlık 🙏

    YanıtlaSil
  2. Bilgilendirici bir yazı sağ olun :)

    YanıtlaSil
  3. Arkadaslar dikkat yukaridaki makale siteleri dolandiricidir..Lutfen emeginizi zamaninizi heba etmeyin...Yazdirip olmadi deyip makalenizi iade etme numarasi yapip siteye kaydedip sonra baska yerde yayinliyorlar...
    Bir blog acin makalenizi kendiniz yayinlayin....

    YanıtlaSil
  4. Hocam verdiğiniz siteler güvenilir mi? Bunu nereden öğrenebilirim

    YanıtlaSil
  5. saol yaa video ve yorum yapmaya bakayım :)

    YanıtlaSil
  6. sibel hanıma katılıyorum bunların çoğu büyük paralar kazanan sitelerin alt kuruluşları.

    YanıtlaSil
  7. dün sormayı unuttum ankara postası diye blog kurmuşsunuz ANKARA ile alakalı yazı yok .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2019'da kurduk ilk amacımız Ankara ile ilgili haberleri paylaşmaktı daha sonra karar aldık aklımıza ne gelirse yazalım öyle devam etti. Arada bir yazıyoruz Ankara ile ilgili.

      Sil
  8. teman haber sitesi için ufak kalıyor bence biraz daha dikkat çekici bir tema kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Ben bu tip sistemleri pek doğru bulmuyorum genelde vakit kaybı...

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu