Son eklenen

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHRAMANKAZAN’A İKİNCİ EL OTO PAZARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te ticari hareketliliği sağlamak amacıyla vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, kentin ihtiyacı doğrultusunda harekete geçerek Kahramankazan’da 100 bin metrekarelik alanda bin araç kapasiteli ikinci el oto pazarı yapımına başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ticari hareketliliği artırarak ekonomiyi canlandırmak amacıyla kentin ihtiyaç duyduğu projeleri Başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı, otomotiv piyasasına hareketlilik kazandırmak için Kahramankazan ilçesinde ikinci el araç oto pazarı yapımına başladı.

BİN ARAÇ KAPASİTELİ

Kahramankazan ilçesinde 100 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden ve iki etaptan oluşan ikinci el oto pazarı bin araçlık kapasiteye sahip olacak.

Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayan kafeterya alanının da bulunacağı yeni oto pazarı, güvenlik ve kamera sistemleri ile de takip edilecek.

Gelecek ay tamamlanması planlanan birinci etap çalışmalarının ardından oto pazarı faaliyetlerine başlayacak. Proje sayesinde bölge esnafı ve yöresel pazarcı esnafının da işlerinin artması hedefleniyor.

2 Yorumlar

  1. Bu çok güzel bir haber, oto pazarının ilçe ekonomisine büyük katkısı olur düşüncesindeyim ben de. Hayırlı uğurlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahramankazan'da hafta sonu oto pazarı sayesinde hareket olur.

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu