Son eklenen

EN YENİ NETFLİX DİZİLERİ

İnternet çağıyla birlikte televizyon ve sinema internet ortamına taşınmıştır. İnternet üzerinden yayın yapan çeşitli platformlar kurulmuştur. Netflix bunlardan bir tanesi olup son yıllarda oldukça popüler bir hale gelmiştir. Günümüzün en önde gelen yayın hizmetlerinden birisi olan Netflix bizlere diziler, filmler, belgeseller, animasyonlar ve daha fazlasını sunmaktadır. Burada Netflix tarafından 2021 yılında seyirciye sunulan en yeni 10 diziye yer verilecektir.

1. AlRawabi School for Girls (Gençlik, Dram)

AlRawabi Kız Lisesinde Mariam ve birkaç arkadaşının okuldaki kişiler tarafından zorbalığa uğraması ve bu zorbalığa uğrayan öğrencilerin öç almak için bir dizi plan yapmaya karar vermesiyle olaylar gelişir.

2. Sweet Tooth (Dram, Macera, Fantastik, Bilimkurgu)

Yarı insan yarı geyik bir çocuk olan Gus, kıyametin kopmasının ardından huysuz koruyucusuyla birlikte kendisi gibi olan bir aileye katılarak onlarla birlikte yeni maceralara atılır.

3. Hit & Run (Gerilim, Dram, Aksiyon)

Mutlu bir evliliği olan bir adamın eşi bir gün vur-kaç olayına kurban gider. Adam büyük bir yıkım yaşar ve eşinin ölümünün ardındaki gerçeği aramak için Tel Aviv'e gider. Burada macera ve aksiyon dolu bir hikâye başlar.

4. Bake Squad (Aile, Gerçeklik)

Dizi, usta pastacıların yeni tarifler ve lezzetler ile müşteriler kazanmak için mücadele etmelerini konu edinmektedir.

5. Sex/Life (Dram, Romantik, Komedi)

Billie, evli ve iki çocuk sahibi bir kadındır. Fakat ikinci çocuğundan sonra evliliğinde sorunlar başlamıştır. Böylece Billie, eski sevgilisi olan Brad ile yeniden görüşmeye başlar ve olaylar bu konu üzerinden gelişir.

6. Vincenzo (Sosyal Konulu Drama, Romantik)

Güney Kore’ye ait olan dizi, İtalyan bir aile tarafından evlat edinilen Vincenzo Cassano'nun, İtalya'da mafyalara danışmalık yapan bir avukatken gelişen mafya olayları sebebiyle Kore'ye dönmesini konu edinmektedir.

7. İhanetin Beş Yüzü (Dram, Polisiye, Gerilim)

Harlan Coben'ın romanından uyarlanan dizide başrolümüz sevdiği iki kişiyi kaybetmiştir. On sene sonra ise sevgilisinin ortadan kaybolmasıyla kendini yeni maceralarda bulacaktır.

8. Gölge ve Kemik (Dram, Fantastik, Aksiyon, Gençlik)

Alina Starkov, yetim bir askerdir. Savaştan sonra ülkesi mağlup olmuştur. Alina’nın, bir gücü ortaya çıkartması sonucunda karanlık güçlerle yolu kesişir. Kahramanımız, ülkesini kurtarabilmek için orduya katılır ve olaylar bu şekilde gelişir.

9. The Cook of Castamar (Dram, Dönem İşi)

Dizi Fernando J. Múñez’in romanından uyarlanmıştır. 1720 yılında Madrid’de yetenekli bir aşçı olan Clara ile dul bir aristokrat olan Castamar Dükü Diego arasındaki aşkı anlatıyor.

10. Fatma (Dram, Polisiye, Gerilim, Suç)

Fatma, birçok yerde temizlik işlerine giden, fazla dikkat çekmeyen sinik bir tiptir. Çocuğu bir kazada ölmüştür ve eşi Zafer de hapisten çıktıktan sonra kaybolmuştur. Zafer’i arayan Fatma, beklenmedik bir şekilde suç işlemeye başlar.

Bu yazımızda sizlere günümüzün popüler internet platformlarından birisi olan Netflix’e ait en yeni dizilerden 10 tanesi seçilerek sunulmuştur. Keyifli seyirler dilerim.

3 Yorumlar

  1. Henüz hiç birini izleyemedim:) Umarım vakit olur ve bu listeye göz atabilirim, teşekkürler öneriler için.

    YanıtlaSil
  2. Henüz bu yeni Netflix dizilerini izlemedim. Fırsat bulunca kendime göre olanlara bakayım .

    YanıtlaSil
  3. Yarı insan, yarı geyik çocuk ne abi ya :) İyice cılkını çıkardılar.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu