Son eklenen

FREELANCER PARA KAZANMA YOLLARI

Artık teknoloji çağında yaşıyoruz bu da demek oluyor ki bir çok işimizi internet üzerinden yapıyoruz Neden para kazanamayalım aslında bildiğimiz ve çoğunlukla kullandığımız bir çok sosyal ağ var hadi bunlardan bahsedelim;

1. İyi Makale ve Makaleyaz

İyi Makale ve Makaleyaz Türkiye'nin en büyük freelance web sitelerinden bir tanesi makale yazıp satabileceğiniz yada makale satın alabileceğiniz web sitesi olan İyi Makale ve Makaleyaz netten güzel ve özgün makaleler yazıyorsanız para kazanabilirsiniz.

2.YouTube

YouTube herkesinde bildiği gibi bir video içerik platformu aslında günlük hayatımızda insanların youtube üzerinden para kazandığını bir çok yerden duyuyoruz eğer youtube'de kaliteli ve güzel içerikler üretirseniz sizde youtube'den para kazanabilirsiniz.

3.Fiverr

Yabancı bir freelancer web sitesi olan fiverr Euro ve Dolar kazanmak isteyenler için tam bir gelir kapısı bir çok kategoride hizmet vererek sizde fiverr üzerinden para kazanabilirsiniz.

4.Bionluk

Yerli bir freelancer web sitesi olan bionluk Türkiye'de büyük bir topluluğu ve güvenilir olan bir web sitesi eğer video editlemek gibi bir çok şeyi yapabiliyorsanız bionluk tam size göre.

5.Twitch

Türkiye dahil bir çok insanın gelir kapısı olan Twitch, oyun oynamak, sohbet etmek ve aynı zamanda bir gelirim olsun istiyorsanız twitch tam size göre bir platform.

6.Shutter Stuck

Stok Fotoğrafcılık yaparak yani fotoğraf çekerek para kazanmak istiyorsanız Shutter Stuck tam size bir platform.

7.Udemy

Bir video eğitim platformu olan udemy bir yeteneğiniz varsa örneğin yazılım ile ilgili bir yeteneğiniz varsa udemy için eğitim videoları çekerek para kazanabileceğiniz bir platorm olan udemy tam bir gelir kapısı.

8.Twentify

Bir anket platformu olan twentify bu listede en çok para kazanabileceğiniz platform olabilir twentify'yı anlatmak gerekirse bir samsung mağazasına giriyorsunuz ve burada çalışanların sizinle olan ilişkisini değerlendirebileceğiniz bir anket platformu.

BU PLATFORMLAR ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ ASLA VAZGEÇMEMENİZ GEREKTİĞİNİ LÜTFEN UNUTMAYIN.

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu