Son eklenen

PARA KAZANDIRAN UYGULAMALAR

Akıllı telefonlar ayrıca ekstra gelir elde etmek için harika bir araçtır. Bunu yapmanıza yardımcı olacak uygulamalar mevcuttur, aşağıda bunlardan birkaçını anlattık.

İşin garibi, para kazandıran uygulamalar gerçekten vardır. Bu uygulamalar bir kişiyi milyoner yapmak için kullanılmasa da aylık borçlarınızı ödemenize yardımcı olacak ek bir gelir elde etmenize yardımcı olabilir.

Pazar araştırması uygulamalarından mobil reklam uygulamalarına ve paylaşım ekonomisi uygulamalarına kadar herkes bu para kazandıran uygulamalardan birini veya birkaçını kendi Akıllı Telefonundan indirebilir.

Araştırma yaparken para arama uygulamaları arasında olası dolandırıcılıklarla karşılaşabileceğinizi belirtmekte fayda var, bu nedenle örneğin potansiyel kazançların çok abartılı olduğu söylenirse çok dikkatli olmalısınız. Girişimciler, her zaman uygulamanın derecelendirmelerine bakmanızı ve kullanıcı yorumlarını okumanızı önerir.

Money App (iOS ve Android için kullanılabilir)

Money App, incelemeler sunmak, oyun oynamak, mağaza vitrinlerini kontrol etmek, ürünleri ve hizmetleri ücretsiz olarak test etmek ve daha fazlasına dahil olmak üzere görevleri tamamladığınız için sizi ödüllendiren bir pazar araştırması uygulamasıdır.

Sadece bir hesap oluşturmanız ve daha sonra bir PayPal hesabıyla nakit olarak kullanabileceğiniz ödülleri toplamak için görevleri tamamlamaya başlamanız gerekir. Bu uygulamanın cazibe merkezlerinden biri, ödülleri kullandıktan sonra iki veya üç iş günü içinde ödeme alabilmenizdir; bu, genellikle ayda bir ödeme yapan veya nakit ödül sunmayan bu tür uygulamalarda alışılmadık bir durumdur.

iPoll (iOS ve Android için kullanılabilir)

iPoll uygulaması, pazar anketleri, dergileri ve perakendecilikle ilgili görevleri tamamlayarak para kazanmanızı sağlayan kişiselleştirilmiş bir pazar araştırması uygulamasıdır.

Görevlere uygunluğunuzu belirlemek için tercihleriniz ve tüketim alışkanlıklarınız gibi temel bilgilerinizi girerek kaydolmanız ve ardından tercihlerinize ve konumunuza göre yeni görevler geldiğinde uyarı almanız yeterlidir. iPoll kişiselleştirilmiştir, böylece ilgi alanlarınıza göre uyarlanmış görevler ve gerçekten nelerden zevk alabileceğiniz konusunda uyarılar alırsınız. Tamamlanan her anket, görev veya dergi için hediye kartları için kullanılabilecek ödüller kazanırsınız veya PayPal ile para çekebilirsiniz. Bunun için 10 TL biriktirmiş olmanız yeterli.

Foap (iOS ve Android için kullanılabilir)

Foap, profesyonel ve amatör fotoğrafçıların Akıllı Telefonda çekilen fotoğrafları satarak ekstra para kazanmalarını sağlayan bir uygulamadır. Markalar ve reklam ve pazarlama ajansları için bir kitle kaynaklı platformdur. Kaydolun, net etiketlerle yüksek kaliteli fotoğraflarınızı yükleyin, bunlar uygulama topluluğu tarafından derecelendirilecektir: derecelendirme ne kadar yüksekse, fotoğrafın görünürlüğü de o kadar yüksek olur. Her satış için 5 TL ile 100 TL arasında kazanırsınız.

1 Yorumlar

  1. Her gün yeni uygulamalar çıkıyor. Fotograf için olan ilgimi çekti

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu