Son eklenen

İnternette Neler Satabilirim - En Çok Satılan Ürünler Nelerdir?

Günümüzde e-ticaret oldukça hızlı bir ivme kazanarak ilerlemektedir. İnsanların girişim adına birçok doyumunu tek bir tuşla ve bir gelir kaynağı olarak karşılamaktadır. Bununla birlikte Birçok e-ticaret girişimcisi yahut daha bilindik adı ile İnternet Pazarlamacılarının oldukça fazla olmasından dolayı bir rekabet piyasası doğmuştur. Bu rekabet, daha çok müşteri çekmek daha ilgi çekici ürünler satmak zaruretini de beraberinde getirmiştir. Bu işe yeni atılan veya ne satacağı konusunda çeşitli sıkıntılar yaşayanlar için internette neler satılabileceği ve en çok rağbet gören ürünleri bu yazımızda derledik.

Bandana

Yapılan birçok ürün bazlı araştırmaya göre dünya üzerindeki gençlerin oldukça rağbet gösterdiği. Çeşitli tasarımlarının bulunduğu bir üründür. Orijinal bir kaç desen ve stil ile İnternet sitenize hızlı bir satış ivmesi kazandırabilirsiniz.

Organik Tereyağı ve Bal

Ülkemizde gıda sektöründe birçok sahte GDO bazlı gıda tartışmaları sürmektedir. İnsanlar bundan dolayı kendilerine güven teşhis edebilecek organik gıda pazarlarına yönelmektedir. Şartlarınız organik gıda yapımına elverişli ise satış anlamında bir ivme kazandırabilecek ürünlerdir.

Kamera Lensleri

İyi fotoğraf çekmek isteyenlerin özellikle pahalı makinalar için bir bütçe ayıramayan birçok meraklı insanın rağbet gösterdiği bir üründür. Araştırmalara göre İnternet üzerinden satışı beklenilenin üzerinde bir ivme ile ilerlemektedir.

Askısız Sütyen

Modanın zamanla değişmesi, özellikle sırt dekolteli elbiselerin çok tercih edilmesi askısız sütyen ürünlerine talebi de oldukça artırmıştır.

Diş Beyazlatma ürünleri

Bakım ve dış görünüş bakımından oldukça önem taşıyan diş beyazlığı oldukça istenilen bir durumdur. Çeşitli hastalık yahut tütün vb. kullanımların doğurduğu dişlerdeki sarılıkları gidermek için birçok diş beyazlatma ürünü piyasaya sürülmüştür. ( diş beyazlatıcı kalem, karbon tozu vs.) satışları da beklenilenin üzerinde seyretmektedir. Satış için iyi bir ürün tercihi olabilir.

Duruş Düzeltici Korseler

Duruş bozukluğu çağımızın sorunlarından biri olarak değerlendirilebilir. Masa başında uzun çalışma saatleri, sert koltuklar, eğilmeyi gerektirecek birçok iş yükü, öğrencilerin taşıdıkları ağır çantalar vb. Birçok yaşam alanında karşılaşmaktayız. Buna bir çözüm olarak portatif anlamda birçok duruş düzeltici özellikle sırt bölgesine uygun olanları geliştirilmiştir. Birçok genç ve masa başı çalışan tarafından rağbet görmektedir. Satışı yüksek seyreden bir üründür.

Esnek Bahçe Hortumu

Portatif ürünler arasında yer almaktadır. Uzun toplanamaz bahçe hortumlarının yerine su alınca açılan küçük, yer kaplamayan bu hortumlar daha çok rağbet görmektedir. Satışları üst sıralarda seyretmektedir.

Drone Kamera

Kuş bakışı ve geniş çekim için çok yararlı olan bu ürün günümüzde çekim ve fotoğrafların olmazsa olmazı konumuna yükselmiştir. Satış oranları bu işle ilgilenenler çevresine oldukça yüksektir.

Karınca Yumurtası Yağı

Son zamanlarda birçok fenomen tarafından tanıtılan bu ürün doğruluğu bilimsel olarak ispatlanmasa da istenmeyen tüylerden kolay olarak kurtulmanın bir çözüm yolu olarak görülmüş ve satışları yüksek oranlarda seyretmiştir.

İkinci El Kitap

Sıfır kitapların fiyatlarındaki artış ikinci el kitaplara olan rağbet artırmıştır. Bununla birlikte eski basım, başkasının okuduğu kitaplara daha çok ilgi gösteren çevrelerce rağbet görmektedir.

Gözlük

Bu sektörde birçok marka uygun fiyata çeşitli tasarımlar ile gözlük üretip İnternet üzerinden yüksek satışlar sağlamaktadır. Çeşitli kampanyalar ile İnternet üzerinde çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Kendin Yap Ürünleri

Hasır ip, çeşitli kumaşlar, ahşap ve cam boncuklar, örgü ipleri, yapıştırıcı, sprey boya vb. Boş zamanlarınızda evde bir kaç malzeme ile kendinizin çeşitli dekorasyon ürünleri tasarlayabileceğiniz fikri son zamanlarda oldukça popülerdir. Yukarıda saydığımız birçok malzemenin bu fikir ve akım üzerine satışları yüksek seyretmektedir.

Puzzle

Boş zamanların vazgeçilmez aktivitelerinden olan Puzzle pandemi ile birlikte ev içerisinde daha çok zaman geçirme durumundan ötürü satışlarında artışlar olmuştur. Bununla birlikte özel gün fotoğraflarınızı bastırabileceğiniz Puzzle tablolarda oldukça ilgi görmektedir.

Uzun Şarj Kablosu

Yeni teknoloji telefonlar ile orijinal şarj kablolarının kısalığı ile ilgili birçok şikâyet gündeme gelmiştir. Bununla birlikte firmalar portatif ve kullanışlı uzun şarj cihazları satışa sunmuştur. Satışları belirli bir idealde seyretmektedir.

Baharat Değirmeni

Birçok yeni tasarımı ile piyasaya sürülen baharat değirmenleri şık ve eğlence veren yapısı ile artık normal tuzluklardan daha çok rağbet görmektedir. Sağlık açısından da insanlar öğütülmemiş olarak tuz, karabiber gibi baharatlara yönelmiştir.

Yenilebilir Sim

Bu ürün oldukça yeni olan fakat tanıdıkça satışları yükselen bir ürün olmaktadır. Pastacılık sektöründe kullanılan yenilebilir sim, özellikle birçok gazoz içerisine katılarak sunum olarak oldukça şık bir görünüm vermesi insanlar arasında popülerlik sağlıyor. Özellikle sunumun ön planda tutulması bu ürünün satışlarını da oldukça artıracağa benziyor.

Harry Potter Ürünleri

Film ve kitapları ile milyarlarca beğeni toplayan Harry Potter serisinin ürünleri de oldukça dikkat çekmekte ve meraklıları tarafından büyük ilgi görüyor. Bununla birlikte Sihir Dükkânı gibi orijinal isimler ile siteler bu ve benzeri ürünlerin satışını yapıyorlar. Bu satışlar da oldukça yüksek seyrediyor.

Film Seyretme Yastıkları

Film seyretmek önemli bir kültürün parçasıdır. Bu seyretmenin rahatlığını düşünüp portatif olarak tasarlanmış bu yastıklar, içerisine film seyrederken yiyip içeceğiniz şeyleri yerleştirmek için bölmelerden oluşuyor ve yatağınıza uzanarak yanınıza alıp rahat bir film seyri sunuyor. Özellikle farklı tasarımları ile satışları yükseliyor.

Soket Çorap

Dünyadaki gençlerin modası haline gelen çeşitli desen ve orijinallikte üretilen Soket çoraplar İnternet üzerinden oldukça yüksek bir satış oranına sahip moda değişmedikçe bu oranlarda yüksek seyredecek gibi gözüküyor.

Telefon Kılıfı

Yeni model telefonlar ile birlikte hem koruyucu hemde güzel görünüm açısından telefon kılıfı tasarımları da oldukça çeşitlenmiş ve artmıştır. İnternet üzerinden satışları da oldukça iyi seyretmektedir.


1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu