Son eklenen

İnstagram Hesap Geliştirme ve İnstagramdan Para Kazanma Yolları

Günümüzde instagramdan para kazanmanın birçok yolu vardır. Bu yazımızda günümüzde birçok kişiye gelir kapısı olan instagramdan nasıl para kazanabileceğimizi ve nasıl instagram hesabı geliştirebileceğimize değineceğim.

Hesabın Dilini Belirle

Türkiye de yaşıyoruz diye Türkçe içerik üretme zorunluluğumuz yok. İngilizceniz iyiyse İngilizce içerik üretmek, hesap içeriğinize göre daha iyi olabilir. Türkçe içeriklerle ulaşabileceğiniz kitle 50 milyonken, İngilizce içerikle 1 milyar kullanıcıya ulaşma şansı yakalarsınız.

Muhteşem Üçlü(Biyografi, Profil Fotoğrafı, Sayfa İsmi)

Bir kullanıcı hesabınıza girdiğinde takip edip etmeyeceğine birkaç saniye içinde karar verir ve takip edip etmeyeceğindeki en önemli etkenler biyografi, profil fotoğrafı ve sayfanın ismidir. Bu üç etkene dikkat edelim.

Düzenli İçerik Paylaşımı

Sayfada içerik paylaşmadan önce ne sıklıkla ve hangi saatlerde paylaşım yapacağınızı belirleyin. Düzenli içerik paylaşımı sayfanızı diğer rakip sayfalardan ayıracak ve sayfanızı profesyonel gösterecek en önemli etkenlerden biridir. Bu maddeyi uygulamadan sayfa yönetmeye çalışırsanız bir noktada patlarsınız. Benden söylemesi.

İçerik Üretme

 Geldik instagram hesabınızı büyütmek için yapmanız gereken en önemli madde. Kaliteli içerik üretmek uzun vadede inanılmaz işinize yarayacaktır. İnstagram algoritması içeriğinize gelen beğeni, yorum ve kaydetmeye göre sizi keşfete düşürecektir. Bu nedenden dolayı içeriklerinizi takipçilerinizin seveceği şekilde hazırlamalısınız. Bazı instagram sayfaları rakip sayfaların içeriklerini kopyalayarak gelişmeye çalışıyor. Fakat bu yöntem uzun vadede hiçbir işinize yaramayacaktır. Eğer siz bu platform üzerinden para kazanmak gibi bir isteğiniz var ise kendi içeriklerinizi üretmeli ve bu içerikleri paylaşmalısınız.

İnstagramdan Para Kazanma Yolları Nelerdir ?

İnstagramdan para kazanmak için belirli bir takipçi sayısı yoktur. A hesabı 1000 takipçi ile para kazanabilirken, B hesabı 10.000 takipçi ile para kazanamayabilir. Bu etken sayfanızın konusuna, aktif takipçi sayfanıza, ortalama beğeni sayınıza, ortalama kaydetme sayınıza vb. etkenlere göre alacağınız reklam ücreti değişecektir. Şimdi para kazanabileceğiniz yollara değinelim.

1-Affilate Marketing

Bir firma ile anlaşıp, firmanın ürünlerinin reklamını yapabilirsiniz. Bu yöntem ile her satıştan belirli bir % komisyonu alabilirsiniz. Bu yöntemi uygulayan büyük sayfa sahipleri aylık +10.000 TL üzeri para kazanmaktadır.

2-Reklam Alma

İnstagramdan satış yapan veya reklam vererek hesabını büyütmeye çalışan bazı firmalar ve sayfa sahipleri sizin sayfanıza reklam vermek isteyecektir. Bu yöntem ile 24 saatlik reklam için 50TL-1000 TL arası ücret alınmaktadır.

3-Hesap Büyütüp Satmak

Bu yöntem uzun sürebilecek bir yöntemdir. Bir sayfa açıp 10k-20k yapmak 1 yıl civarı alacaktır. Bu yöntemi kullanmak istiyorsanız aynı anda 3-4 hesap büyütmelisiniz. Bu yöntemler 4 sayfa büyüttüğünüzü ve hepsinin +20k olduğunuz varsayarsak yıllık bu yöntemle 20.000 TL para kazanabilrsiniz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu