Son eklenen

İnstagram'da takipçi nasıl kasılır?

İnstagram en çok kullanılan sosyal medya platformlarından bir tanesi. İnstagram'ı insanlar gerek zaman geçirmek gerek para kazanmak için kullanabilmektedir. Cristiano Ronaldo’nun futboldan bile daha fazla parayı İnstagram gelirlerinden elde ettiği söyleniyor. Eğer sizde İnstagram hesabı açıp gelir elde etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.

İnstagram hesabı nasıl açılır?

İnstagram hesabı açmak için ilk önce telefonunuza İnstagram uygulaması yüklü olmalıdır. İnstagram uygulamasını indirdikten sonra açıp kaydol seçeneğine basıyoruz. İstenilen formu doldurduktan sonra İnstagram hesabınız aktif olacaktır.

İnstagram sayfamda nasıl içerik üretmeliyim?

İnstagram sayfası açmaya karar verdiyseniz sıra ne tarz içerik üreteceğinize karar vermekte. Bu konuda insanlara kendilerinin ilgisini çekecek içerik üretmekte fayda var. İnsanlar kendilerinin ilgisini çekecek gönderiler görünce sizin sayfanızın büyümesi daha da kolaylaşacaktır.

İnstagram sayfasını nasıl daha hızlı büyütürüm?

İnstagram hesabınızı açtınız ve takipçiler yeterince gelmiyor mu? İnstagram hesabınızdaki takipçileri arttırmanın en kolay yollarından bir tanesi olan takip isteği atma gerçekten çok etkili bir yöntem. Bu yöntemi kullanarak siz de İnstagram hesabınızı belli bir takipçi kitlesine kadar çıkarabilirsiniz. Takip isteği attığınız insanlar sizin sayfanızı görecek ve eğer ilgisini çekerse sizi takip edecektir. İnsanların ilgisini çekecek içerik bulmakta tamamen size kalmış. Bu sadece insanların sizin sayfanızı görmesi için bir yöntem. Ne kadar insana istek atarsanız o kadar çok insanın sizin sayfanızı görmesini sağlarsınız. Şu unutulmamalıdır ki eğer art arda çok sayıda istek atarsanız İnstagram bu konuda sizi uyarıp belli bir süreliğine takip atma işleminizi engelleyebilir. Bundan kurtulmak için azar azar uzun süre aralıklarla istekleri atarsanız bu konudan kurtulabilirsiniz. Bu yöntemle sayfanızı belli sayılara kadar çıkarabilirsiniz. Eğer hala sizi tatmin etmiyorsa başka yöntemleri de deneyebilirsiniz mesela büyük sayfalara reklam vermek gibi.

İnstagram hesabımın reklamını sayfalara nasıl yaptırabilirim?

Eğer takipçi kitleniz belli bir seviyeye geldiyse ve artık takip isteği atmak İnstagram sayfanızın büyümesine yardımcı olmuyorsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. Sizin içeriğinize uygun, sizi takip edebilecek bir kitleye hitap eden İnstagram sayfalarından bu konuda yardım alabilirsiniz tabi belli bir ücret karşılığında. Bu konuda dikkat etmeniz gereken hususlar reklam vermek istediğiniz sayfanın sizin takipçi kitlenize hitap etmesi. Eğer sizin takipçi kitlenizle uyumsuz olursa sizin sayfanızı gören insanlar takip etmeyecektir. Tabi reklam verdiğiniz sayfanın özelliklerine de bakmanız gerekir. Sayfanın takipçi sayısının paylaştığı hikayenin gören sayısı ile uyumlu olmalıdır aksi takdirde reklam vermek istediğiniz sayfa takipçi hilesi yapmış olabilir ve verdiğiniz para boşa gidebilir.

İnstagramın kendisine nasıl reklam yaptırabilirim?

Büyük İnstagram sayfalarına reklam vermek istemiyor olabilirsiniz bu konuda İnstagram size yardımcı oluyor. İnstagram uygulamasına belli miktarda ücret vererek sayfanızın insanlara önerilmesini sağlayabilirsiniz. Yaptığınız paylaşımlar insanlara daha çok ulaşacağı için kitleniz daha çok büyüyecektir. Tabi sizin sürekli paylaşımları devam etmeniz gerekmektedir aksi takdirde insanlar sıkılıp takip etmeyi bırakabilirler.

Daha güzel İnstagram sayfası için taktikler

Eğer bütün reklam seçeneklerini de denediyseniz ve hala takipçi kitleniz büyümüyorsa bir sıkıntı var demektir ve sayfanızı bir gözden geçirmeniz gerekebilir. İçerikleriniz insanlara hitap etmiyor olabilir veya yanlış kişilere ulaşmış olabilirsiniz. Pes etmeyip sabırlı olmakta fayda var. Çoğu insan takipçi kitlesinin artmadığını görünce pes edip insagram hesabını kapatmakta veya kullanmayı bırakmaktadır. İnstagram sayfası yönetirken sabır çok önemlidir asla pes etmeyip sürekli paylaşım yapmalısınız tabi bu paylaşımları yaparken takipçileri de çok sıkmamak gerekir. Günlük en fazla 2 veya 3 içerik paylaşmanız sizin için daha iyi olacaktır. İnstagram hesabınızı daha iyi yapacak başka bir şey ise sayfa ismini güzel koymak. İnsanlar ilgi çekici şeylere daha çok eğilim göstermektedirler. İlgi çekici profil resmi ve kullanıcı adı koymanız takipçilerin artmasında büyük fayda sağlayacaktır.

3 Yorumlar

  1. İnstagram’da bir kaç taktiği deneyebilirim bu yazanların.

    YanıtlaSil
  2. ronaldo, instada reklamlardan mı kazanıyor yani :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler faydalı bilgiler için:)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu