Son eklenen

DOĞAL YÖNTEMLE EVDE DİŞ BEYAZLATMA

Diş bakımı oldukça önemlidir. Dişler, insanda ilk izlenimi oluşturur ve dikkat çeken bir özelliğe sahiptirler. Bu durumda diş bakımı çok önemli bir hal almaktadır. Çoğu insan dişlerinin sararmasından muzdarip durumdadır. Dişleri beyazlatma adına dişçiler tarafından yapılan bazı işlemler vardır. Fakat bu işlem maliyetli olabilir veya tercih edilmeyebilir. Bunun için bu yazıda sizlere doğal ve oldukça basit bir işlem olan diş beyazlatma yönteminin tarifi verilecektir.

Bu yöntem, hepimizin evinde bulunan ve sadece 3 adet malzemeden oluşan bir tariftir. İşlem için gereken malzemeler sadece hindistancevizi yağı, zerdeçal ve limondur.

Öncelikle bir kabın içine bir çay kaşığı hindistancevizi yağı eklenir. Daha sonra bu kaba yarım çay kaşığı kadar zerdeçal eklenir. Bunun üzerine isteğe bağlı olarak bir çay kaşığı limon ekleyerek karıştırılır. Bu karışım diş fırçasına alınır ve dişler iyice fırçalanır. Fırçalama işlemi birkaç dakika olmalıdır. Bu işlemde zerdeçal kullanıldığı için diş fırçasında sararma meydana gelecektir. Bu işlemden sonra dişler durulanır. Son olarak diş macunuyla dişler tekrar fırçalanır ve durulanır. Böylece diş beyazlatma işlemi tamamlanmış olur. Dişlerde gözle görülür bir şekilde beyazlama olacaktır. Bu karışımı uygularken dişlerinizin hassasiyetini göz önünde bulundurarak her gün veya birkaç günde bir uygulayabilirsiniz.

Oldukça pratik ve doğal bir işlem olan bu diş beyazlatma yöntemiyle artık sizler de kolaylıkla beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu