Son eklenen

Whatsapp Son Görülme Nasıl Kapatılır ?

Birçok sosyal medya uygulamasında mecut olan bu özellik kişinin tercihine göre açılıp kapanabilmektedir.Whatsapp kullanıcılarının uygulamada en son ne zaman aktif olduklarını gösteren özelliktir.Bu özellik sayesinde whatsapp kullanan arkadaşlarınızın uygulamada ne zaman vakit geçirdikleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.Aynı zamanda whatsapp kullanan arkadaşlarınız da sizin en son ne zaman uygulamada aktif olduğunuzu görebilmektedir.

Whatsapp Son Görülme özelliğini neden kapatmalıyım ?

Sosyal medya kullanan birçok insan kişisel gizliliğine önem vermektedir.Bununla beraber bazı whatsapp kullanıcıları da bu özelliği kendileri için uygun bulmuyor ve kapatmayı tercih edebiliyor.Eğer siz de rehberinizdeki insanların whatsapp üzerinde en son ne zaman aktif olduğunuzu görmesini istemiyorsanız bu özelliği devre dışı hale getirmeniz yeterli.

Whatsapp Son görülme Nasıl Kapatılır ?

Whatsapp son görülme özelliğini kapatmak için şu adımları izlemeniz gerekmektedir ;

1. İlk olarak whatsapp uygulamasını açıyor.Ardından ayarlar seçeneğine giriş yapın.

2. Sonrasında ise hesap seçeneğine giriş yapın.

3. Ardından gizlilik adlı seçeneğe giriş yapın.

4. Gizlilik bölümünde girdikten sonra son görülmeye giriyoruz.

5.Karşınıza 3 seçenek çıkacaktır bunlar; herkes,kişilerim ve hiç kimse.

Eğer sadece rehberinizde kayıtlı olan insanların son görülmenizi görmesini istiyorsanız ‘’Kişilerim’’ adlı seçeneği seçebilirsiniz.

Rehberinizdekiler dahil hiç kimsenin son görülmenizi görmesini istemiyorsanız ‘’hiç kimse’’ adlı seçeneği seçmeniz sizin için yeterli olacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu