Son eklenen

Bu Ay Vizyona Girecek Mutlaka İzlemeniz Gereken 5 Film

Bu ayın sonunda izleyiciyle buluşması beklenen 2’si yerli toplam 5 filme göz attık. Aralarında korkudan tutun komediye kadar izlerken sıkılmayacağınız 5 harika yapımı listeledik. 

1. Dünyanın En Kötü İnsanı

Eğer dram ve komedi filmlerine ilginiz var ise bu film tam size göre yönetmenliğini ünlü Norveçli Joachim Trier ’in üstlendiği yapıt, Julie adındaki kadının hayatına odaklanıyor. Yakında 35 yaşına girecek olan julienin aşk hayatı hiç yolunda gitmiyor. Birlikte yaşadığı 45 yaşındaki Aksel çizgi roman yazarlığı yapıyor. Genç kadın Aksel’in hayatını doyasıya yaşadığını düşünüyor ve Aksel’in çocuk istediğini desteklemeyen Julie, hayallerinin peşinden koşmaya karar verir yakışıklı ve genç olan Eivind ile tanışmasının ardından hayatı değişir ve istediği hayatı yaşamaya başlar. 19 Kasım tarihinde beyaz perdeyle buluşacak bu filmi kaçırmayın derim.

2. Cühenna Nova Prospekt

3 Kasım tarihinde vizyona girmesi beklenen film yerli yapım. Paranormal olayları araştıran iki adamanın hayat hikayesini anlatıyor. Osmanlı döneminde geçen film Bulgaristan’daki cadı olaylarını sona erdirmek ister ve bu görev için Efraim Efendiyi görevlendirir Efraim Efendi görevinden dönerken yanında bir cadıyı da getirir cadı ile kaldığı köyde yaşayan köylüler, bu çifti öldürür ve Cadının ruhunu hapseder. Üstünden geçen zamanla birlikte olayın yaşandığı köyde bir çiftin kaybolması, paranormal olayları araştıran Nova Prospekt ekibi Can ve Arif Han’ın harekete geçmesini sağlamıştır. Çiftin kaybolmasını araştırmaya başlayan ekibi büyük sürprizler bekliyor. Korku ve paranormal filmleri seviyorsanız şiddetle tavsiye ettiğim bir film.

3. THE ETERNALS

Bilim kurgunun yanı sıra aksiyonunda bol olduğu film insanlığın varoluşundan bu yana dünyayı koruyan olağanüstü güçlere sahip olan kahraman bir grubun hikayesini konu ediniyor. Deviantların artık yok olduğu düşünülmektedir. Ama insanlığın en eski düşmanları Deviantlar tekrar geri döner. Bu durum insanoğlu için büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Deviantları dünyadan temizlemek için bir kez daha bir araya gelen Eternaller olağanüstü güçleri sayesinde Deviantlarla savaşmaya başlarlar. 5 Kasım tarihinde sizlerle buluşacak film’ de bakalım insanoğlu kurtulacak mı? 

4. CEMİL ŞOV

Yönetmenliğini Barış Sarhanın yaptığı yerli film 5 Kasımda izleyeceğiyle buluşacak. Komedi ağırlıklı olan film En büyük hayali oyunculuk olan  bir güvenlik görevlisini anlatmaktadır. Oyunculuğa bir adım daha yakınlaşmak için seçmelere giden Cemil, Rolü kötü adam olan seçmelerde istediğini başarıyı alamaz. Hayallerinden vazgeçmeyip peşinde koşan Cemil, kötü adam rolünü seneler önce oynayan Turgay Göral’a ulaşmak için elinden geleni yapar. Rolü alabilmek için pes etmeyen Cemil, Turgay Göral’ın hayatıyla kendi karakterinin bir olduğu ve kendini uçsuz bucaksız bir girdapta bulur. 

5. WRATH OF MAN

Aksiyon filmi olan Wrath Of Man içinde yüz milyonlarca dolar olan zırhlı bir kamyonu her hafta Los Angeles sokaklarında zırhlı aracı kullanmakla görevli olan H’yi takip eder H, gizemli ve soğuk birisidir ve bu çerçevede olaylar gelişir. Bu tür aksiyon ve gerilim filmlerine merakınız var ise 26 Kasımda sizlerle. 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu