Son eklenen

Metaverse Coinler Hangileridir?

Metaverse coinleri ele alabilmek için öncelikli olarak metaverse projelerinden bahsetmek gereklidir. Metaverse projeleri tamamen bir sanal evren tasarımı olabileceği gibi belirli bir alanı hedef alan bir kurgu olarak da tasarlanabilmektedir. Metaverse kurguları ne kadar çok artar ise metaverse coinleri de bu derecede artış göstermektedir. Global düzeyde ele alınabilecek metaverse coinleri; Decentraland (MANA), Axie Infinity (AXS), Star Atlas (ATLAS), Enjin Coin (ENJ), WEMIX, Bloktopia (BLOK), Division Network (DVI), The Sandbox (SAND), Altura (ALU), EPIK Prime (EPIK), StarLink (STARL), Boson Protocol (BOSON), RedFOX Lab (RFOX), vEmpire DDAO (VEMP), Revomon (REVO) ve Wilder World (WILD) olarak karşımıza çıkmaktadır.

Metaverse coinlerinin son günlerdeki yükselişi dikkate alındığında şüphesiz ki Zuckerberg’in yaptığı kişisel yatırımların etkisinden bahsetmek mümkündür. Metaverse coinleri üzerinde gözlemlenebilen bu yükseliş ile beraber, kripto borsaları üzerinden işlem hacmi de artış göstermiştir. Binance borsasının yanında geta.io ve KuCoin gibi borsalar metaverse coinleri ile ilgili işlemlere olanak tanımaktadır.

Metaverse coinleri ve özellikleri ele alındığında;

l ALU, oyun içi unsurlarda NFT’lerin basım, dağıtım ve pazar oluşturulmasında kullanılan bir sözleşme platformudur. Tam kapsayıcı olmamakla beraber son bir ay içinde %811 düzeyinde bir artış göstermiştir.

l VEMP, NFT platformu olarak faaliyet göstermektedir ve ALU ile benzerlik göstermektedir. Bir ay içinde %476 oranında bir yükseliş yaşamıştır.

l EPIK, VEMP ve ALU ile benzer içeriktedir ve sonra bir ay içinde %452 oranında yükselmiştir.

 

Diğer metaverse coinlerindeki son değer düzeyi ise;

l MANA; 0,024 $’dan 1,39$’a,

l AXS; 0,1 $’dan 150$’a,

l SAND; 0,0083$’dan 1,13$’a,

l ENJ; 0,05 $’dan 2,55 $’a,

l BLOK; 0,00025 $’dan 0,14 $’a,

l WEMIX; 0,36 $’dan 5,90 $’a,

l WILD; 0,048 $’dan 4,25 $’a

l DVI; 0,04 $’dan 1,20 $’lık bir trend ile karşımıza çıkmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu