Son eklenen

After Film Konusu ve Karakterleri

Bir yetişkin kurgu romanı olan After, beyaz perdeye uyarlanan aynı isimle sinema tutkunlarının beğenisine sunulan film, romantik-dram kategorisinde bulunuyor. After filminin yönetmen koltuğunda Jenny Gage yer alıyor. Filmin senaryosu Tamara Chestna, Susan McMartin ve Jenny Gage tarafından kaleme alındı. Başrollerde ise Josephine Langford, Selma Blair, Dylan Arnold, Hero Fiennes Tiffin gibi başarılı isimler dikkat çekiyor. Peki, After film konusu nedir? Detaylara beraber göz atalım.

After Film Konusu Nedir?

Tessa Young, üniversite birinci sınıfa annesi Carol ve erkek arkadaşı Noah’ın desteği ile yurt odasına yerleşerek başlar. Bu aşamada yeni arkadaşı Steph ve kız arkadaşı Tristan ile tanışmış olur. Bir sonraki gün Tessa, Steph’in arkadaşı Hardin Scott ile ayaküstü sohbet eder. İlerleyen günlerde Tessa, Steph ve Hardin ile bir partiye katılır. Bu partide doğruluk mu cesaret mi oyununa dahil olurlar. Oyunda Tessa’nın Hardin’i öpmesi istenir. Ancak kendisi bunu reddeder. Oyun sonrasında Hardin, Tessa’yı öpmek istese de Tessa ona karşılık vermez ve partiden ayrılır.

Bir gün sonra Tessa, Hardin’in tanıdığı olan Noah ile tanışır. Sınıfta bir tartışmanın sonrasında genç adam Hardin, Tessa ile konuşur ve yeniden başlamaları konusunda ısrar eder. Hardin, onu yakındaki bir göle davet eder. Gölde yüzerler ve birlikte vakit geçirirler. Hardin, genç kızı öper ve yalnızca arkadaş kalmak istemediğini söyler. Aynı gün ikili, Zed, Noah ve Molly ile bir restoranda denk gelir. Tessa Noah'a, Hardin ile aralarında geçenlerden bahseder. Noah, Tessa'yı ani bir ziyaretle şaşırtır ve ikisi deniz kenarındaki bir partiye dahil olurlar. Partideki bir oyunda Jace, Tessa'yı öpmek için bilerek başarısız olur. Bu olay neticesinde Hardin kıskançlık krizine girer ve Jace arasında fiziksel bir kavga başlar.

Zamanla Tessa ve Hardin arasındaki ilişki ciddi boyutlara ulaşır. Birliktelik yaşamaya başlarlar. Ancak Tessa’nın annesi ilişkiye devam ederlerse maddi desteğini kesmekle tehdit eder ve Hardin’in kızı üzerinde olumsuz bir etkisi olduğuna inanır. Hardin, ikisinin birlikte yaşayacağı bir ev bulur ve taşınırlar.

Film bu aşamadan sonra Hardin ile Tessa’nın başlarına gelen ilginç olaylara yoğunlaşıyor…

3 Yorumlar

  1. After vizyona gireceği zamanlarda ilgimi çekmişti. İki film çektiler yanlış hatırlamıyorsam. :)

    YanıtlaSil
  2. hımm hatırlamadım bi bakayım :) ismi de tanıdık geldi ama :)

    YanıtlaSil
  3. izledim sandım bu filmi ama karıştırmışım sanırım karakterler farklı gibi geldi

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu