Son eklenen

Berkcan Güven "Bege" Kimdir?

Çekmiş olduğu yeniden klibiyle gündemden düşmeyen Berkcan Güven, şuanda internette en fazla araştırılan isimler arasında yer alıyor.

Youtube üzerinden çok fazla gelir sağlayan isimlerin arasındaki yerini almaya başlayan Berkcan Güven, ‘’Yeniden’’ isimli şarkısına klip çekmişti. Bu şarkıya Aleyna Tilki’ninde eşlik etmesi ile birlikte merak edilen bir hale gelmişti. Şimdilerde ise internet arama motorlarında Berkcan Güven kimdir? Sorusu iyiden iyiye araştırılmaya başlandı. Peki Berkcan Güven Kimdir? Kaç Yaşında? Nerelidir?

1996 İstanbul doğumlu olan Berkcan Güven, bir Mayıs sabahı hayata merhaba demiştir. Veda ismindeki filmde rol alarak kendisini tanıtarak efsane bir hale gelen Burhan Güven ise genç sanatçının babasıdır. Oynadığı filmde Mustafa Kemal Atatürk rolünü canlandırmış olan Burhan Güven, farklı kanallarda yine seslendirme görevlerinde bulunmuştur.

Kullandığı ismini BEGE olarak kısaltıp Vine de ün yakalayan Berkcan Güven, aynı başarıyı YouTube üzerinde de göstermeyi başarmıştır. 1 Kasım 2014 tarihinde açtığı kanalına 2015 yılının Eylül ayından itibaren aktif video yüklemesine başlamıştır. 2018 yılının Mart ayında ise 3 milyon gibi oldukça yüksek bir abone sınırına ulaşma başarısını göstermiştir. Kanalında ‘’YouTube Benim İşim’’ videosu ise 26 milyon üzerinde bir izlenme yakalayarak kendisine ait en fazla izlenen videosu olmuştur.

Berkcan Güven oluşturduğu videolarının büyük bir bölümünde ailesine yer veriyor. Anneannesi ve kardeşi baran ile çekmiş olduğu videolardan büyük bir bölümü sosyal medya efsaneleri arasındaki yerini almıştır. Şuan için eğitimine Işıl Üniversitesi’nde devam eden BEGE, Grafik Tasarım bölümünde okumaktadır. Yapmış olduğu iş yakından ilgilendiren bir bölüm okumasından dolayı da ileride daha büyük projelere imza atmak istiyor.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu