Son eklenen

En İyi Film İndirme Siteleri

Film severlerin en merak ettiği konulardan bir tanesi yasal olan en iyi film indirme siteleri olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü yasal olmayan sitelerden indirilen filmler çeşitli problem teşkil edebildiği gibi daha farklı tehlikeler arz edebiliyor. Ücretli olan siteler dışında site arayan kişiler sunacağımız ücretsiz siteleri kullanarak problem yaşamadan film indirebilirler. Sitelere bir göz atalım.

En İyi Film İndirme Siteleri Listesi!

Ücretsiz şekilde film indirerek seyir keyfi çıkarmak isteyenler için listemizi sunacağız. Sonrasında ise liste içerisinde sunmuş olduğumuz siteleri detaylı olarak açıklayacağız. Buyurun birlikte bu önemli listeye detaylı olarak bir göz atalım;

MoviesFoundOnline

Open Culture

Classic Cinema Online

Sony LIV

YouTube

İnternet Archive

Retrovision

Şimdi sizler için listede yer alan en iyi film indirme siteleri hakkında önemli bilgileri sunuyoruz.

MoviesFoundOnline

Site içerisinde film, belgesel ve kısa film türünden pek çok kategoriler yer alıyor. Kategorilerden çeşitli arşivlere ulaşarak istenen film problem yaşanmadan izlenebiliyor. Özellikle yeni filmler de bünyesinde barındırdığı için gayet tercih edilen isimlerden bir tanesi olarak ön plana çıkıyor.

Open Culture

Film indirme işlemini gerçekleştirmek isteyenler bu site üzerinden kolayca istedikleri filmi indirebilirler. Genel olarak eski tarzda kültür ve sanat filmleri arayanlar için oldukça ideal bir sitedir. Arşivine bakıldığında 1200’den fazla film görülebiliyor.

Classic Cinema Online

Bedava programsız film indir sitesi olarak dikkat çeken Classic Cinema Online, korku ve eski batı filmleri ağırlıklı olarak hizmet sunuyor. Gayet güzel arşivi bulunan bu site üzerinden seyir keyfini çıkarmak gayet mümkündür. Güvenilir olduğu için hiçbir sorun ile karşılaşılması söz konusu değildir.

Sony LIV

Bollywood filmleri açısından gayet zengin bir arşivi bulunan site olarak dikkat çekmeyi başarıyor. Ücretsiz olarak sunduğu filmlerin indirilmesi için ilk olarak kayıt işlemlerinin yapılması gerekiyor. VPN sisteminin kullanılmasıyla birlikte site üzerinden rahatlıkla film indirme işlemleri yapılabiliyor.

YouTube

En iyi film indirme siteleri arasında elbette bu ismin olmamasının imkânı yok denilebilir. YouTube vasıtasıyla video izlemenin dışında film, dizi ve belgeseller indirilebiliyor. Çeşitli firmalar bu siteye özel olarak arşivlerini açtıkları için her kullanıcı istedikleri zamanda film indirme işlemini gerçekleştirebilir.

Internet Archive

Televizyon programlarına, dizilere ve çeşitli filmlere ulaşarak indirmek isteyen kişiler bu siteden kolaylıkla yararlanabilirler. Ayrıca Internet Archive film indir işlemini gerçekleştirmenin dışında, eski tür radyo programları da indirilerek dinlenebilir. Nostalji sevenler için gayet güzel bir sitedir.

Retrovision

Klasik Amerikan filmleri ağırlıklı hizmet sunan bu site, Nostalji severlerin bir diğer önemli seçeneğidir. En iyi film indirme siteleri dendiğinde akla gelen ilk isimlerden bir tanesi olarak Retrovision, gayet güvenilir ve kaliteli şekilde kullanıcılara sunulmuştur.

Ayrıca site içerisinde çocukların yabancı dil öğrenebilmesi adına pek çok önemli çizgi filmler de yer alıyor. Arzu eden kişiler çocuklarının yabancı dil öğrenebilmesi adına bu site üzerinden film indirme işlemini yapabilirler. Üstelik önemli arşivleri olduğundan dolayı kaliteli siteler arasında yer alıyor.

3 Yorumlar

  1. aaaaa yaa saol yaaa en lazımlı bilgilerden :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, film izleyebileceğimiz sitelerden youtube tanıdık geldi ama diğerlerini bilmiyordum. open culture'ün sitesine girdim kayboldum resmen. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu