Son eklenen

TİKTOK BAĞLANTISI, PROFİLİ VE YAYINI NASIL KOPYALANIR?

Her geçen gün daha çok kullancıya ulaşan TikTok gibi popüler kısa video uygulamasında bir bağlantıyı kopyalamak, Android ve İOS telefonlar için oldukça basittir. Bu özellik sosyal ağda yayınlanan bir profilin veya videonun adresini kopyalayıp arkadaşlarınız ve takipçilerinizle paylaşmanızı sağlar. Aynı zamanda bağlantıyı kısa mesaj yoluyla göndererek içeriğin uygulamada profili olmayan kullanıcılara ulaşmasına olanak tanır.

Bir TikTok bağlantısını, profilini veya yayını nasıl kopyalayacağınızı ve Instagram biyografinize nasıl koyacağınızı anlatmaya başlayalım.

TikTok Bağlantısı Nasıl Kopyalanır?

Birinci Adım: TikTok bağlantısını bir profile kopyalamak için, adresini kopyalamak istediğiniz kullanıcıya gidin ve ekranın sağ üst köşesinde bulunan butona dokunun. Ardından, "Bağlantıyı Kopyala" ya dokunarak işleminizi sonlandırın.

İkinci Adım: Bağlantıyı TikTok profilinize kopyalamak istiyorsanız, "Ben" sekmesine gidin ve "Profili düzenle" ye dokunun. Bunu yaptıktan sonra, URL'nizin sağında belirtilen düğmeye basarak işlemi bitirin.

Üçüncü Adım: TikTok'ta bir video bağlantısını kopyalamak için, paylaş düğmesine -WhatsApp simgesiyle temsil edilen simge- dokunun. Menüde, "Bağlantıyı Kopyala" ya dokunup işlemi tamamlayın.

TikTok bağlantısı Instagram'a nasıl eklenir?

TikTok bağlantısını Instagram'a koymak istiyorsanız, sosyal ağdaki profilinize erişin ve "Profili düzenle" seçeneğine dokunun. "Biyografi" ye dokunun ve bağlantıyı metin alanına yapıştırın. Son olarak kaydetmek için "Bitir" e basın. Unutmayın Instagram profilinizden sadece tek bir bağlantı paylaşabilirsiniz. Bu yüzden yeni bir bağlantı paylaşmak istediğinizde profilinizi güncellemeniz gerekir.

1 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Ben bu TikTok saçmalığına hiç bulaşmadım.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu