Son eklenen

TikTok Counter Nedir? Ne İşe Yarar?

En fazla kullanılan uygulamalardan bir tanesi olarak karşımıza çıkan TikTok, farklı özellikleri sayesinde her zaman dikkat çekmeyi başarıyor. Bu özellikler arasında TikTok Counter sistemi tüm kullanıcıları meraklandırdığı gerçektir. Kullanıcısını her geçen gün daha da arttırmayı başaran bir uygulama olarak, çeşitli türden avantajlar da sunuyor.

Bağış sistemi ile birlikte daha fazla kullanıcıya hakim olmayı başaran bu uygulama için diğer yardımcı uygulamalarda ön plana çıkıyor. Bunların arasında bahsettiğimiz Counter sistemi yer alıyor. Takipçi arttırma konusunda birbirleri ile yarışan kullanıcılar bu sistemi kullanarak, profillerinin analizlerini yapabiliyorlar. Böylece ne kadar güçlü profil olduğu görülebiliyor.

Şimdi dilerseniz daha detaylı olarak anlamak adına TikTok Counter nedir? Yakından bakalım.

TikTok Counter Uygulaması Nedir?

Takipçi arttırarak daha da ön plana çıkmaya çalışan kullanıcılar için çeşitli yardımcı uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamalardan bir tanesi olarak Counter sistemi destek sunmak adına işlev gösteriyor. Böylece her kullanıcı kendi profillerinin analizini gerçekleştirerek, diğer kişilerin profili ile kıyaslama yapabiliyor. 

Profil üzerinde zaman geçirerek daha fazla takipçi kazanılması adına elbette güçlü bir profilin olması gerektiği herkes tarafından biliniyor. Buna bağlı olarak TikTok Counter uygulaması kullanıcılara ne kadar güçlü profilleri olduğunu göstermeye yardımcı oluyor. Elbette profil kontrolü yaparken etkileşim sayısı ve takipçi kitlesi odak noktasıdır. Peki, bu sistem nasıl kullanılıyor? Açıklıyoruz.

TikTok Counter Nasıl Kullanılıyor?

TikTok takipçi sayısı görme dışında kimlerin etkileşimde olduğu ve kimlerin beğeni yaptığı öğrenilebiliyor. Kişinin kendisine ait olan veya bir başka kullanıcının hesabı hakkında analiz yapabildiği için gayet kullanışlı bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Tüm verilerin gerçek zamanlı olarak çekildiğinden dolayı hesabın gerçek zamanlı takip ve beğenileri görülebiliyor.

Bundan dolayı takipçilerin neleri sevip sevmediği anlaşılarak, ona göre fotoğraf ve video türleri profile konuluyor. TikTok Counter uygulaması günlük olan etkileşim verilerini liste olarak sunarak, hangi günler daha çok etkileşim alındığına dair tablo biçiminde analiz gerçekleştiriyor. Uygulamanın kullanışı konusu ise gayet basit şekilde olduğu bilinmelidir.

Söz konusu uygulamanın sitesine giriş gerçekleştirildikten sonra sağ üst tarafta bulunan arama çubuğu üzerine analiz yapılması istenen kullanıcı adı yazılır. Sonrasında ise pratik şekilde kişinin profili analiz edilir. Üstelik arama çubuğunun yan tarafında bulunan TikToker kıyasla butonu sayesinde iki farklı hesabın kıyaslama işlemi hızlı şekilde gerçekleştirilebilir.



3 Yorumlar

  1. Etrafımda o kadar çogaldıki tiki tok kullanan ama ben bir türlü alışamadım sevemedim nedendir bilmiyorum

    YanıtlaSil
  2. İnstagram’a da gelse bu özellik :)

    YanıtlaSil
  3. TikTok'ın kendi özelliği mi yoksa farklı bir yazılımcının yaptığı bir iş mi acaba?

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu