Son eklenen

Max Payne ve Max Payne 2 Remake Projeleri Duyuruldu!

Remedy Entertainment şirketi tarafından Geliştirilen Max Payne 1 oyunu, 2001 yılında piyasaya çıkışını yapmıştı ve Max Payne 2 ise 2 yıl aradan sonra 2003 yılında oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Dönemine göre oyuncular tarafından oldukça büyük ilgi gören Max Payne serisi, son yapılan resmi açıklamayla birlikte serinin Max Payne ve Max Payne 2'nin remake versiyonlarının çıkacağı duyuruldu.

Bildiğiniz üzere video oyun geliştiricisi Remedy şirketinin, Control, Alan Wake ve Quantum Break gibi herkes tarafından çokça beğenilen birçok oyunu mevcut.

Son gelen haberler ile birlikte, Remedy şirketinin Max Payne ve Max Payne 2 için remake projeleri üzerinde çalıştığı duyurulunca oyuncular tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı.

2012 yılında çıkan serinin üçüncü oyunu Max Payne 3 ile birlikte, oyuncuların gözleri Max Payne 4 için beklemedeyken, Remedy şirketi tarafından bomba bir açıklamayla birlikte,oyunculara yeni nesil sistemlerde bu efsane iki oyunu tekrardan oynama imkanı doğacak. Projenin geliştirme kısmı Remedy şirketi tarafından, finansal kısmı ise Rockstar Games tarafından sağlanacak.

Max Payne Remake ve Max Payne 2 Remake ne zaman çıkacak?

Şirketin yaptığı açıklamada, projeye henüz yeni başlandığı söyleniyor. Cevap olarak Max Payne ve Max Payne 2 remake versiyon projelerini görmemiz uzun bir zaman alacağa benziyor.

Hangi platformlara çıkış yapacak?

Max Payne Remake ve Max Payne 2 Remake oyunu için yapılan açıklamalara göre, PC, PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S için çıkış yapacak, eski nesil konsollarda maalesef oynanamayacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu