Son eklenen

SADECE DIGITURK BEIN CONNECT'TEN İZLEYEBİLECEĞİNİZ 5 HARİKULADE DİZİ

Netflix & BluTv'de aradığını bulamayanlara iddialı bir platform olmayı sürdüren beIN CONNECT'ten başarılı yapımlar karşınızda!

1. Mare of Easttown

1997 yılında Titanic ile kalplerimizi çalan Kate Winslet'ın başrolde yer aldığı Mare of Easttown bir HBO yapımı. Tek sezonluk dizi 7 bölümden oluşuyor. Dedektif Mare Sheehan, doğup büyüdüğü küçük bir kasabada gizemli bir cinayeti çözmeye çalışır. Ancak, dedektifin çözmesi gereken tek şey cinayet değil aynı zaman da iç dünyasındaki çalkantılar olacak.

2. The Third Day

The Third Day, kadrosunda Jude Law, Emily Watson ve Naomie Harris gibi yıldızları toplayan bir HBO yapımı. 6 bölümlük bir mini dizi olan yapım, gizemli bir adaya farklı zaman dilimlerinde gelen iki yabancının başından geçenleri anlatıyor.

3. For Life

Gerçek bir hikayeden oluşturulan dizi Nicholas Pinnock, Aaron Wallace, Indira Varma, Safiya Masry gibi kalabalık ve kuvvetli bir kadrodan oluşuyor. 2 sezonluk ''For Life'' Isaac Wright Jr.'ın işlemediği bir suç yüzünden hapse atılmasını mercek altına alıyor.

4. My Brilliant Friend

My Brillant Friend, Elena Ferrante ismiyle edebiyat dünyasını etkileyen yazarın Napoliten Romanlar serisindeki ilk kitabının uyarlaması. İtalyan-Amerikan ortak yapımı dizinin henüz 2 sezonu yayınlandı. Hikaye Elena ve Lila isimli iki arkadaşın çocukluktan yetişkinliğe giden ilginç hikayelerine odaklanıyor. Ferrante'nin kitabı Türkiye'de de ''Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım'' ismiyle raflarda yerini aldı.

5. The Great

The Favourite filmiyle dikkatleri üzerine çeken Tony McNamara imzalı The Great’in henüz ilk sezonu yayınlandı. Son dönemin genç yeteneklerinden Elle Fanning’in başrolde olduğu dizi İmparator Petro ile evlenen Katerina'nın hikayesini alışılmadık ve eğlenceli bir yolla seyircisine sunuyor. İkinci sezonu için hazırlıklara başlanan dizi Hulu şirketinin iddialı projelerinden biri olmayı şimdiden başardı.


5 Yorumlar

  1. Mare of Easttown ve The Third Day ilgimi çekti. HBO'nun dizileri güzel oluyor. Bein portföyüne kaliteli diziler almış. Haber için çok teşekkürler. (filmgündemi)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. New amsterdam, chicago pd ve chicago hospitalda güzel diziler

      Sil
  2. New Amsterdam güzel diziydi ama çok sezonlu olunca gözüm korktu. Yoksa izlerdim. Şikago dizilerini bilmiyorum. Ama iki kısa diziye bakacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Mare Of Easttown'un konusu hoşuma gitti. İzleyebilirim aslında.

    YanıtlaSil
  4. mare dışındakileri duymamışım, aldım listeye hepsini :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu