Son eklenen

Youtube Kanalı Nasıl Geliştirilir?

Youtube’da bir kanal değiştirmek hiçte kolay değildir. Hiçbir zaman pes etmemeniz ve bu işi bırakmamanız gerekir. Youtube, her gün milyonlarca video yayınlanan bir platform olarak karşımıza çıkar. Her türden içerik yüklenen Youtube’da nasıl gelişilir?

Youtube’da gelişmek için öncelikle kararlı bir şekilde işe girişmek gerekir. Sıfırdan bir kanal açtığınızda direkt normal videolar atmak yerine kısa videolar atarak daha fazla abone kazanabilirsiniz. Normal videolar yerine kısa videolar paylaşmak çok daha mantıklı olacaktır. Kısa videolar atmanız kanalınızın daha hızlı gelişmesine fayda sağlayacaktır. Kısa videolar kanalınızın abonesini hızla yükseltmeye yarar. Para kazanmaya sadece kanalınıza abone katarak yardımcı olmuş olur. Kısa videolar 4000 saat kuralına etki etmez. En başta oluşturmuş olduğunuz kısa videolardan her gün ya da iki günde bir 1 adet yayınlayabilirsiniz. Kanalınızın ne kadar hızlı gelişmesini istiyorsanız o kadar fazla video atabilirsiniz. Ne kadar kısa video atarsanız izlenmeleriniz o kadar artacaktır.

Kısa videoları yüklemeye devam ettikten sonra kanalınız 500 aboneye ulaştığında normal videolar atmaya başlayabilirsiniz. Ancak bu normal videoları daha çok Youtube arama ile yapmanız daha doğru olacaktır. Youtube aramaya göre video oluşturmanız size daha çok kitlenin gelmesini sağlayacaktır. Eğer bir videonun başlığını nasıl atmanız gerektiğini bilmiyorsunuz Youtube üzerinde videoyu üreteceğiniz konu hakkında bir araştırma yapın. Ardından çekeceğiniz konuya dair anahtar kelimeleri belirleyin. Anahtar kelimeleri bir başlık oluşturacak kadar seçmeniz yeterli olacaktır. Anahtar kelimeleri belirledikten sonra istediğiniz konu hakkında videonuzu oluşturmaya başlayın. Video işlemlerini bitirdikten sonra videonuzu Youtube’a yükleyin. Ardından seçmiş olduğunuz anahtar kelimeler ile birlikte en iyi başlığı oluşturun. Haftada bir veya haftada iki elinizden geldiğince normal (6-10 dakikalık) videolar yüklemeye gayret edin. Youtube üzerinde iyi bir yerlere gelene kadar bu işi hobi olarak yapın. Bu işi yan bir kazanç ve eğlence işi olarak görmek en iyisi olacaktır. Kanalınızın para kazanma özelliği açıldıktan sonra Youtube’a daha çok ağırlık verebilirsiniz. Çünkü Youtube her videoda farklı bir miktarda ücret öder. Bu durumda bazı videolarda oldukça yüksek paralar almanız demektir. Siz ne olursa olsun başladığınız yolu bırakmamak için elinizden geleni yapın. Emin olun ki pes etmeyince devamı gelecektir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu