Son eklenen

Yusuf Aktaş (Reynmen) kimdir?

Sosyal medya hesaplarında Reynmen olarak bilinen ünlü Youtuber, 1995 yılında İstanbul’un Bağcılar içerisinde dünyaya gelmiş ve gerçek ismi de Yusuf Aktaş’tır. Bir erkek kardeşi bir de ablası bulunan Reynmen üç kardeştir. Annesinin adı Nasibe, babasının adı ise Rahmi’dir.

Ahmet Kabaklı Okulunda ilköğretimini görerek eğitim hayatına başlamış daha sonrasında Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okuluna nakil olarak devam etmiştir. IMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne yazılarak lise hayatına başlamış olsa da, Başakşehir Lisesi’ne geçmiştir. Son olarak ise eğitim hayatında istediğini bu lisede de bulamayan ünlü Reynmen, açık öğretim lisesinden mezun olmuştur.

İstanbul Bağcılar’da oturan Reynmen, eğitimine Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyarak devam etmektedir. Sosyal medyada en çok takip edilen kişi olma başarısına ise Scorp’ta çektiği videolar ulaştırmıştır. Şuanda ise Youtube’de yayınlamış olduğu videolarıyla çok fazla beğeni almakta ve izlenmektedir. Her geçen gün ilerleme kat ederek ünlü Youtuber isimleri arasındaki yerini korumasını bilmiştir.

Ünlü sanatçılar ile de arasını iyi tutarak Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile beraber Sie Liegt İn Meinen Armen isimli şarkıya düet yapmıştır. Bu şarkı çok fazla beğeni almıştır. Voyovoy ve Biziz şarkıları sanatçının ciddi bir mesafe kat etmesinde etkili rol oynamıştır. Aynı zamanda geçtiğimiz 2018 yılında dünyadaki en iyi aktörlerden birisi olarak gösterilen Dwayne Johnson ile bir araya gelerek video çekmiştir. Özellikle bu video sosyal medya da Yusuf Aktaş için önemli birisi olduğunu göstermiştir. The Rock ve Dwayne Johnson gibi isimler ile de Hong Kong’ta bir görüşme sağlamıştır.

Reynmen’ e ait single’ları sıralamak gerekir ise Biziz, Yeniden, Voyovoy, Toz Duman, Derdim Olsun, Sen Aldırma, Ela, Kaçamak, Aykız (Remix), Az Sevdim ve Melek olduğu söylenebilir. Bu eserlerin sahibi olan ünlü Youtuber, 2019 yılında Türkiye Gençlik Ödülleri ile INFLOW Awards Ödülleri alma başarısını göstermiştir. 2020 yılında ise Altın Kelebek Ödülleri töreninde en iyi çıkış yapan şarkıcı ve en iyi influencer ödüllerini almaya hak kazanmıştır.

Reynmen Anlamı Nedir?

Sosyal medya fenomeni Reynmen adıyla ilgili bir açıklamayı kendisine ait hesabından yapmıştı. Yer alan açıklamasında ‘’Arkadaşlar, kullandığım Reynmen isminin gerçek anlamını açıklamak istiyorum. Burada adımdaki Reyn: Leke, pas, kalp katılığı gönül karası ve günahın artması anlamına gelmektedir. Men ise ‘’engelleme ve yasaklamak’’ anlamını taşımaktadır. Bu demek oluyor ki kalp katılığını engellemek, günahın artmasını engellemek, yasaklamak gibi anlamını taşır. Yağmur Adam isminin de anlamı gerçekten güzel tabi ki fakat Osmanlıca da bir anlamı daha bulunuyor’’ dedi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu