Son eklenen

2022 YILININ EN GÜZEL AŞK FİLMLERİ

Yabancı, Türk, Hint, netflix ve kore aşk filmlerinin yer aldığı bu 2022 yılının en güzel aşk filmleri eşiniz veya sevgilinizle birlikte izleyebileceğiniz gelmiş ve geçmiş en güzel aşk filmleri listemiz.

En İyi Aşk Filmleri

Love Tactics (aşk Taktikleri): Türk yapımı olan ve eniyi aşk filmleri listesinde yer alan Love Tactics filminin konusu erkekleri çözdüğünü zanneden aslı, kadınları anladığını düşünen Kerem’in aşk hikayesi konu ediliyor. Aşka karşı olduklarını söyleyen ve tesadüfen karşılaşan bu ikili aralarında çekim olacak ve birbirleriyle iddiaya girip çeşitli aşk taktikleri uygulayarak birbirlerini aşık etmeye çalışacaklar.

l Tür: Romantik

l IMDb: 5.2

l Gösterim Yılı: 2022

l Film Yönetmeni: Emre Kabakuşak

l Filmin Oyuncuları: Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız

Through My Window (Penceremden): Netflix’in en önemli aşk hikâyelerinden olan ‘’Penceremden ‘’ adındaki filmin konusu Raguel’in kapı komşusuna olan aşk anlatılmaktadır. Ailesi tarafından itiraz edilen Raguel bütün olanlara rağmen aşkı uğruna mücadele edeceğini söyler. İçerisinde büyüttüğü hislerden dolayı gün geçtikçe daha fazla aşkın içine düşen Raguel’i zor günler bekler.

l Tür: Dram, Romantik, Komedi

l Gösterim Yılı: 2022

l IMDb: 5.4

l Film Yönetmeni: Marçal Fores

l Oyuncular: Clara Gelle, Julia Pena, Guillermo Lasheras

All the Bright Places (Hayatın Kıyısında) :Komedi romantik filmlerinin en güzel yapımlarından olan Hayatın Kıyısında filmin konusu akıl hastalıklarıyla mücadele veren iki genç daha sonra birbirleriyle yolları kesişip, beraber geçirdikleri günler nedeniyle hayatın mucizelerini keşfederler.

l Tür: Dram, Romantik

l IMDb: 6.5

l Gösterim Yılı: 2020

l Yönetmen: Brett Haley

l Oyuncular: Elle Fanning, Justice Smith

Last Christmas (Bir Şans Daha): Noel arifesinde tanışan Tom ile Kate Londra’nın şimdiye kadar görmediği en çalkantılı aşkını yaşayacaklar. Farklı karekter sahibi olmalarına rağmen birbirlerine çok bağlanan iki genç sevgi ile aralarındaki ilişkiyi büyüteceklerdir. Başrol oyuncusu Emilia Clarke Rol almaktadır.

l Tür: Komedi, Romantik

l IMDb: 6.5

l Gösterim Yılı: 2019

l Yönetmen: Paul Feig

l Oyuncular: Emilia Clarke, Henry Golding

Mucize 2 Aşk: İlk filminde güldürüp ağlatan Mahsun Kırmızı gül bu seferde Mucize 2 Aşk filminde gerçek aşkı seyircilerine anlatıyor. Engelli olan Aziz görücü usulü olarak evlendiği Mızgin ile yeni bir yaşam için Batı’ya giderler. Burada yerleşip kasabanın bazıları bunlara kötü davranmakta, bazıları ise Aziz’in sağlığına kavuşmasını istemekte ve ellerinden ne geliyorsa yapmak isterler.

l Tür: Dram

l IMDb: 7.1

l Gösterim Yılı: 2019

l Yönetmen: Mahsun Kırmızı gül

l Filmin Oyuncular: Mert Turak, Biran Damla Yılmaz, Ayda Aksel

2 Yorumlar

  1. Last Christmas filmine bayılıyorum, çok güzel bir film, Emilia Clarke çok severim:))) Hayatın Kıyısında filmini merak ettim:)

    YanıtlaSil
  2. Last Christmas filmini izlemiştim 😊

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu