Son eklenen

Minecraft Tahta Kılıç Yapımı

Minecraft tahta kılıç yapımı, oyun sırasında karşılaşabileceğimiz canavarların üstesinden gelmek ve kendimizi savunmak için oyunun başlarında yapabileceğimiz bir silahtır. Tahta kılıç, oyundaki diğer kılıç çeşitlerine göre daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilir. Ancak bu kılıcın oyundaki en düşük güce sahip olduğunu da belirtmek gerekir. Minecraft oyununa özellikle yeni başlayan oyuncular minecraft tahta kılıç nasıl yapılır sorusunun cevabını oldukça merak etmektedir. Peki minecraft tahta kılıç yapımı nasıl olur.

Minecraft Tahta Kılıç YapımıMinecraft’ta bir tahta kılıca sahip olmak istiyorsanız, ilk olarak bazı önemli malzeme ve blokları toplamanız gerekir. Ardından minecraft tahta kılıç yapımı işlemine başvurabilirsiniz. Dilerseniz ilk olarak tahta kılıç için ihtiyacınız olan malzemeleri sıralayalım.

2 adet tahta

1 adet tahta çubuk

Bu malzemeleri bulmak, daha doğrusu yapmak için elde etmeniz gereken tek şey bir odun bloğu olacaktır. Tahta kılıç yapmak için en az 2 adet odun kırmanız gerekir. Çünkü bu odunların biri ile, tahta kılıcı oluşturacağımız çalışma masasını yapmamız ve ardından çalışma masasının üzerinde gerekli parçaları birleştirerek tahta kılıcı oluşturmalıyız.

Çalışma masasını oluşturmanızın ardından herhangi bir yere onu yerleştirin. Ardından çalışma masası üzerinde, minecraft tahta kılıç yapımı için elinizde kalan 1 odunu 4 parça tahtaya çevirin. Bu odunlardan 2 tanesini dikey bir şekilde çalışma masasının herhangi bir yerine koyun. Karşınıza birkaç tane çubuk çıkacaktır. Bu çubuklardan bir tanesini çalışma masasının sağ alt köşesine koyun. Kalan 2 odunu da orta kısma ve sol üst köşeye yerleştirin. Bu sayede bir tahta kılıca sahip olabilirsiniz.


1 Yorumlar

  1. Oğullarım çok oynadı minecraft ama artık kılıç yaşları geçti. Ancak iyi bir fikir ilkokul yaşı için 😊

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu