Son eklenen

Minecraft Elmas Kılıç Yapımı

Özellikle de son dönemlerde birçok oyuncu tarafından zevkle oynanan Minecraft, ünün her geçen gün bir üst kademeye çıkarıyor. Geniş ve macera dolu bir dünyada geçen bu oyunda yapabileceklerimizin neredeyse sınırı yok. Birçok malzemeyi bir araya getirip çeşitli envanterlere sahip olabilir ve canavarlara karşı sonsuz bir mücadele verebiliriz.

Minecraft evreninin en değerli eşyalarından biri elmas madeni olduğu için, oyuna özellikle de yeni başlayan kişiler, minecraft elmas kılıç yapımı ve minecraft elmas kılıç nasıl yapılır gibi soruları sıklıkla sormakta. Peki oyunun en değerli elmas madeninden nasıl kılıç yapılır, hep birlikte görelim.

Minecraft Elmas Kılıç Nasıl Yapılır?

Minecraft elmas kılıç yapımı, oyunun başında olan ve henüz hiçbir gelişimi olmayan kişiler için çok zor bir silahtır. Bunun nedeni ise elmas kılıç için ilk olarak madenci gelişimi kazanmanız ve demir toplayarak bir demir kazmaya sahip olmanız gerekir. Eğer isterseniz altın kazmayı da tercih edebilirsiniz. Bu durum tamamen yer altında bulduğunuz madenlere göre değişim gösterir. Sağlam bir kazma yapmanızın ardından yer altının diplerinde elmas madenini bulabilir ve toplayabildiğiniz kadar toplayabilirsiniz. Ardından minecraft elmas kılıç nasıl yapılır için gerekli olan adımlara geçebilirsiniz.

Minecraft elmas kılıç yapımı için gerekli olan malzemeler ve envanterler, elmas başta olmak üzere çubuk ve çalışma masasıdır. Elmas madenini bulduğumuza göre diğer malzemeleri nereden bulabileceğimize bir göz atalım. Çubuk yapımı için ilk olarak odun bulmalı (ağaçlardan toplayabilirsiniz) ve elde ettiğiniz odunları tahtaya çevirmelisiniz. Ardından dilerseniz kendi envanterinizde dilerseniz de çalışma masası üzerinde bu tahtaları dikey iki birim şeklinde sıralayarak çubuk elde edebilirsiniz. Tüm bu malzeme toplama işlemlerinin sonunda elinizde en az 2 adet elmas ve 1 adet çubuk olması gerekir. Ardından minecraft elmas kılıç yapımı işlemine geçebilirsiniz.

Bu işlem için ilk olarak çalışma masasına gelin. Ardından karşınıza çıkan 3x3 bloklu masanın tam ortasına bir adet elmas yerleştirin. Masanın sol üst köşesine kalan bir elması koyun. Sağ alt köşeye ise bir çubuk yerleştirin. Bu sayede minecraft elmas kılıç yapımı işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olursunuz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu