Son eklenen

NETFLİX, BELGESEL, DİZİ VE FİLM ÖNERİSİ

İnsan: İçimizdeki Dünya

Tepki, nabız, yakıt, savunma, duyu, doğum gibi bölümleri bulunan film serisinin asıl konusu bizim vücudumuz yani insan vücudunun içinde sırf gözle görülmüyor diye hiçbir şey yok anlamına gelmez. Aslında her insan vücudu aslında dünyadır. Bunu göremezeyiz, duyamayız çoğunu ama öyledir. Tam da bunun farkına varmamızı sağlayan ve sizi hayrete düşürecek bir dizi serisidir.

Sakkara'nın Sırları

Firavunları ile ünlü olan mısırda yine bir arkeolojik kazı gerçekleşiyor. Bunu diğerlerinden ayıran bir özelliği mevcuttur. Bu kazıda birçok yeni şey keşif bulunmuşken tarihin bazı dönüm noktası diyebileceğimiz şeyleri de ortaya çıkarmıştır. Aslında bilinen yanlışları düzeltmiştir. Eğer bu tarz antik mısır kazılarına ya da kazılara merakınız varsa filmi deliksiz her saniyesini şok olarak izleyeceksiniz.

Spycraft (Casusluk Sanatı)

Soğuk savaş dediğimiz 12 Mart 1947-26 Aralık yılları arasında ABD ile Sovyetler Birliği arasında süren bu dönem aslında ne kadar cep’e olan bir savaş olmasa da birbirlerinin bilgilerini ele geçirmeye çalışan iki taraf arasındaki bir casusluk savaşıdır. Aklınıza gelemeyecek yöntemlerle birbirlerinin bilgilerini çalmaya çalışan bu iki devletin buldukları yönetmelere inanamayacaksınız.

Surviving Death(Ölümden sonra yaşam var mı?)

Hepimiz zaman zaman bu sorunun cevabını merak etmişizdir. Kimilerine göre bu bir saçmalık iken kimlerine göre buna inanmak için rahatlatır. Bu konuda herkesin hayatında bir kez izlemesi gereken 6 bölümlük bir dizidir. Medyumlar, ölülerden işaretler, ölüleri görme, rearnaskasyon gibi bölümler içerir. Mutlaka bu konudaki sorularınıza cevap bulabileceğiz bir seri

World's Most Wanted(Dünyanın en çok aranan suçluları?)

5 bölümden oluşan bu mini dizi serisi bu dünyadaki azılı katillerin nasıl saklandığını ve nasıl bulunamayacağınız anlatan bir dizidir. Aslında tüm dünyada aranmasına rağmen bulunamayan bu insanların yaptığı işler, nasıl saklandığı, nasıl yakalandığı gibi şeyleri içeren tam bir dedektiflik dizisi tadındadır.

100 Humans (100 İNSAN)

Aslında oldukça eğlenceli olan bir komedi içeriği bile sayılabilecek bir programdır. Eğlenerek nerdeyse her insanın aklına gelen soruları 100 insana sorarak cevaplayan bu program 8 bölümden oluşmaktadır. Eğlenerek öğrenmek üzerine tasarlanmıştır.

Ailenin gizemli ölümü

Burari vakası olarak ta bilinen bu vakada 11 kişilik bir ailenin garip bir şekilde ölümünü çözülmeye çalışılan bir suç belgeseli. Her detayı sizi ekrana bağlayan bu mini dizi aslında sizi ekrana bağlayacaktır. Bu tarz gizemli olaylara ilgili olanların mutlaka izlenmesi gereken bir mini belgesel dizisidir.

Kara deliklerin gizemi

Uzaya ilgili bilgisi az bile olsa kara delikleri herkes duymuştur. Bu eşsiz yapının nasıl oluştuğu, aslında ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız mutlaka izlemeniz gereken biridir. Genel kültür amaçlıda izlenmesi gereken bir film belgeseldir. Sırf genel kültürünüzü bile geliştirecek olan bu film gayet yeterli bir bilgi birikimini size katacak ve sizi hayrete düşürecek bir içeriktir.

5 Yorumlar

  1. Netflix'de denk geldim hepsine :) Geçenlerde yeni bi diziye başladım. Çok iyi bir platform :)

    YanıtlaSil
  2. Hiçbirini izlemedim desem:) Bu arada uzun zamandır yoktunuz, hoş geldiniz:)

    YanıtlaSil
  3. oooo saol bu liste faydalı olcak :) nerdesin seeen görünmüyon :)

    YanıtlaSil
  4. bu aydan itibaren artık netflix üyeliğim yok. Ama güzel bir liste olmuşşş

    YanıtlaSil
  5. Kara deliklerin gizemini izledik ilginçti gerçekten de.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu