Son eklenen

Ücretsiz Dizi Film Ve Maç İzleme Siteleri

Son zamanlarda dijital dünya yayıncılığı büyük bir atılım yaparak televizyon yayıncılığının önüne geçmiştir. Bu durumdan dolayı hemen hemen her türden içeriğe dijital dünya üzerinden ulaşmak mümkün hale gelmiştir. Genel anlamda dizi film ve maç izleme siteleri dijital ortamda kendisini iyice göstermeye başlamıştır. Çoğalan bu içerikler beraberinde hiç şüphesiz sitelerin ücretsiz olup olmadığı fikrini ortaya atmıştır. Kullanıcıların bir çoğu film ve dizi izlemek için daha çok ücretsiz olan platformları tercih etmektedir. Peki ücretsiz dizi film ve maç izleyebileceğiniz siteler nelerdir? Gelin hep birlikte o sitelere bir göz atalım.

Günümüzde her ne kadar da olsa üretilen bütün içerikler belli bir aylık ücret karşılığında kullanıcılara sunulmuş olsa da bazı içerik oluşturucular ücretsiz platformlar ile kullanıcılara bedava film dizi ve maç izleme imkanı sunmaktadır.

Ücretsiz olarak Film ve Maç İzleme Siteleri

Bu konuda herhangi bir aylık ücret talep etmeyen platformlar bulunmaktadır. Bu platformlardan bazıları sadece maç yayınlarını göstermekte bazıları ise sadece filmleri kullanıcıların beğenisine sunmaktadır. Elbette bu platformlardan bazıları ise hem dizi hem film hem de maç içeriklerini aynı anda kullanıcılara sunmaktadır.

Bütün bunların yanında IPTV hizmetlerinin de kullanıcılar tarafından yaygın olarak kullanıldığı mutlaka belirtilmelidir. İşte yayınların birçoğunu ücretsiz izlemek isteyenler için geliştirilmiş o platformlar…

1-) SelcukSportsHD

Netflix Platformu birçok kullanıcının severek izlediği platformların başında gelir. SelçukSportHD platformunda aynı Netflix gibi kullanıcılara dizi ve film İçerikleri konusunda hizmet veren bir platformdur. Günümüzde birçok kişi SelçukSportsHD platformunu yaygın bir şekilde kullanmaktadır. Bu platformun bir artı yanı ise HD kalitede olan canlı maç yayınlarını kullanıcılara sunmasıdır.

Bu platform sayesinde süper lig maçlarını donmadan yüksek kalitede rahatlıkla izleyebilirsiniz.

2-) Biton TV

Biton TV son derece basit ve kolay bir arayüze sahip olan platformların başında gelmektedir. Tıpkı SelcukSportsHD platformunda olduğu gibi Netflix dizi ve filmlerini kullanıcılara ücretsiz sunmaktadır. Bunun yanında içerisinde pek çok farklı belgeselde yer almaktadır. Biton TV platformunu kullanabilmek için yapmanız gereken tek şey siteye üye olmaktır.

3-) Vudu

Ben farklı tarz bir film yada dizi izlemek istiyorum diyorsanız Vudu platformu tam size göredir. Her ne kadar içerisinde popüler olan filmler ve diziler olsa da bunun yanında kullanıcıların dikkatini çekecek farklı tarzda film ve dizilere de yer verilmiştir. Vudu platformu üzerinden istediğiniz film ve diziye tamamen ücretsiz bir şekilde ve kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

4-) Jojobet TV

Son zamanlarda yapmış olduğu maç yayınları sayesinde kullanıcıların oldukça dikkatini çeken Jojobet TV platformu süper lig maçlarını kullanıcılara ücretsiz sunmaktadır. Bu platform sadece süper lig maçlarının olduğu bir platform değildir. Bunun yanında insanların izleyebileceği hemen hemen her tarzdan içerik bulunmaktadır.

5-) Taraftarium24

Genel anlamda ücretsiz maç yayınları izlemek isteyenlerin adresi olan Taraftarium24 platformu kullanıcılara pek çok ulusal ve uluslararası içerikleri izleyebilme imkanı sunmaktadır. Platformda sadece maç yayınları bulunmamaktadır. Bunun yanında canlı yayın akışları da vardır. Herhangi bir ülkenin herhangi bir kanalını günün her saatinde stediğiniz zaman açıp izleyebilirsiniz. Elbette diğer platformlara göre dizi ve film konusunda da içerisinde içerik bulmak oldukça güçtür. Bu konuda Taraftarium24 platformu biraz kısırdır ancak ülkelerin canlı yayın kanallarına merakınız varsa sizin için mükemmel bir alternatif olacaktır.

6-) Justin TV

Listenin altıncı sırasına geldiğimizde bizleri Justin TV platformu karşılamaktadır. Bu platformun dikkat çeken tarafı hiç şüphesiz kullanıcılara sunmuş olduğu maç yayınlarının yanında diğer platformlardan farkı içerisinde bulundurmuş olduğu Netflix tarzı film ve dizilere ücretsiz olarak erişme imkanı sunmasıdır. Birçok farklı içeriği istediğin zamanları istediğin yerde açık bir şekilde rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bütün bunların yanında platformu çok önemli bir özelliği daha vardır. O özellikte kullanıcıların yayın başlatabilmek ya da video içerikler üretebilme bunu platforma yükleyebilme gibi özellikleri kullanıcılara sunmasıdır.

Ancak Justin TV platformunun güncel adresi devamlı değişmektedir. Bu yüzden platforma her zaman erişmek diğer platformlara göre kolay değildir. Burada yapılması gereken şey Justin TV platformunun sosyal medya mecralarını takip etmektir ve bunun yanında internette Justin TV platformunun adresini bulmak için kapsamlı bir araştırma yapmaktır.

7-) PuhuTV

Yerli ve yabancı filmleri bir arada bulunduran hem masaüstü hem de mobil sürümü bulunan PuhuTV kullanıcılara yıllardır ücretsiz bir platform sunmaktadır. PuhuTV platformunda eski veya yeni güncel bir sürü film ve dizi bulunmaktadır. Bütün bunların yanında platform kendi adıyla yayınlamış olduğu orjinal içerikleri de sitesinde yer vermiştir. Platformun çocuklar için özel bir kategori seçeneği de mevcuttur.

8-) Vimeo

Video platformu Youtube ile çok benzer olan platformların başında gelmektedir. Amerika Birleşik Devletleri tabanlı olan Vimeo insanların video paylaşımı yaptığı platformlardan birisidir fakat youtube platformundan farklı olarak video platformunda kullanıcıların yüklemiş olduğu bireysel videoların aksine film ve belgeseller ön plana çıkmaktadır.

Yukarıda saydığımız platformların dışında ücretsiz dizi ve film izleyebileceğiniz bazı sitelerde bulunmaktadır. Elbette bu sitelerin açıklamalarını burada yaparak sizleri sıkmak istemiyoruz. Bu yüzden ücretsiz dizi ve film izleyebileceğiniz bu siteleri sizler için maddeler halinde aşağıya listeliyeceğiz. İsterseniz o sitelere giderek de film dizi maç ve belgesel izleyebilirsiniz.

1-) Diziyou

2-) Filmmakinesi

3-) Hdfilmcehennemi

4-) Dizibox

5-) Filmmodu

6-) Dizipay

Bu web sitelerinden ücretsiz bir şekilde film dizi ve belgesel izleyebilirsiniz. Biz bu yazımızda sizlere film, dizi ve maç izleyebileceğiniz platform ve web sitelerini kısaca anlattık. Yukarıda saydığımız herhangi bir platformu kullanarak sizde film ve dizilerin keyfini çıkarabilirsiniz.

2 Yorumlar

  1. Ücretsiz siteler olması çok iyi. Acaba yurtdışından da açılıyor mu.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu