Son eklenen

Korku Filmi Önerileri

Çığlık = Maskeli bir seri katil tüm herkesi vahşi bir şekilde öldürür ve bir gurup arkadaş hayata kalmaya çalışır.

Ölümcül labirent = 6 yabancı kişi, kendileri çıkış yolu olmayan küçük bir odada bulurlar. Bu odadan kaçmak için etraftaki ipuçlarını kulanmalıdır, aynı zamanda fikirlerini de birleştirmeleri gerek bu labirent bir odadan ibaret değildir, her kurtuluşun ardından yeni bir labirent gelir.

Bu gece ormanda kimse uyumuyor = Bir gurup genç ormandaki bir kampa katılmak ister. Dış dünyayla bağı kopan gençler, tek tek gizemli bir şekilde öldürülmeye başlar.

İyi katiller sevgilim = Konusu diğer korku filmlerinden çok farklı olan bu filmde, evli çift bir birine çok aşık rolu yaparak bir tatile çıkarlar fakat ikisinin de planı eşini öldürüp maddi durumunu iyileştirmek olur. Bir birini öldürmek için tatile çıktıklarını anlayan çift, bir birini öldürme yarışına girerken, 3 firari mahkumlar karşılaşır ve güçlerini birleştirip 3 mahkuma karşı savaşır.

Countdown = Bir grup genç eğlencesine bir uygulama indir. Uygulama ölüm saatini gösterir. Bunları ciddiye almayan grup akşam evlerine dağılınca içlerinden biri uygulamanın gerçek olduğunu fark eder.

Nefesini tut = Gözleri görmeyen bir adamın evine girip hırsızlık yaparak evden kaçabileceklerini düşünen bir grup genç, ava giderken avlanır.

The plartform = Bir kulede hapis edilen insanlar her 30 günde bir katlar arası değişiklik yaptırılır. Kulenin en üstünden bırakılan yemekler sırayla alta kadar iner. En alttaki insanlara yemek değil çöp gelir. Hayata kalabilmek için çok farklı yollara baş vururlar ve bir yaşam mücadelesi içine girerler.

Doğruluk mu cesaret mi = Arkadaşlar arasındaki bir oyun zamanla bir ölümcül oyuna dönüşür ve herkesin kabusu olur. Ya oyna yada öl.

Oyun = Evliliğini kurtarmak için kimsenin olmadığı bir çiftlik evine giden bir çifti anlatıyor. Karısını yatağa kelepçeleyen adam, karısının üstünde kalp krizi geçirerek ölür. Hayatta kalmaya çalışan kadın bilincini kaybetmeye başlar ve kurtulmak için farklı yöntemlere başvurur.

2 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Her ne kadar kategorisi 'korku' olsa da konusu benim damak tadıma göre olmayan korku filmleri, ilgi alanımın dışında kalır.
    Kokrku filmleri ile ilgili tarafınızdan geçilen özetleri okudum. Yararlı oldu. Kaleminize, emeğinize sağlıklar diler, teşekkür ederim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Film izlemeyi çok seviyorum:))) İzleyemediğim tek tür korku, izlersem uyuyamam:) Çok güzel bir paylaşım olmuş korku filmi sevenler için:) Emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu