Son eklenen

Çeçil hoteldeki gizemli olay

Elisa lam, Los Angeles'da bulunan gizemli ölümlerle bilinen, Çeçil Hotel'de kalıyordu. Daha 21 yaşında olan Elisa, hayalini kurduğu California tatilindeydi. Elisa en son 31 ocak 2013'te asansör lobisinde görüldü.

1 şubat 2013 de ailesini habersiz bırakan Elisa adeta toz olmuştu. Endişelenen aile bir süre sonra Elisa'yı aramak için Los Angeles'a geldi ve Elisa'yı aramaya başladı. Hiç bir iz bulamayınca polise gittiler ve polis şubat ayının kamera kayıtlarına bakınca bir video ile karşılaştı. Videoda garip hareketleriyle dikkat çeken Elisa görünmez varlıklara konuşuyordu. Elisa eğiliyor, saklanıyor ve köşeye bakıyordu. O dönemde Çeçil Hotel müşterileri suyun garip olduğunu söylüyordu. Suyun ilk siyah sonra normal olduğunu, tadının çok kötü olduğunu ve tatlımsı mide bulandırıcı olduğunu söylüyordu.

19 şubat tarihinde otel çalışanları, çatıda olan su tandıkını kontrol etmek için çatıya çıkarlar ve etrafta Elisa'nın kişisel eşyalarıyla karşılaşırlar. Daha sonra su tankını açan çalışan, Elisa'nın çürümüş çıplak bedenini bulur. Elisa'nın herhangi bir kamera görüntüsü yoktu, bir şekilde çatıya çıkmış tankın içine girmiş ve biri üstüne kapağı kapatmıştı. Yetkililere göre çatıya erişim kilit ve alarmla sağlanmaktadır, üstelik tankı Elisa'nın kapatma ihtimali yoktur, çünkü tank bir kişiyle açılmayacak kadar ağırdır ve Elisa gibi zayıf bir kadın tarafından kapatılması da imkansızdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu